Puolivalmisteita

  • licence27

Päivästä ei paljon jäänyt kerrottavaa. Uskon kuitenkin että huomenna on kova työ estää eristeitä lentämästä lumen lailla tuulessa. En tiedä onko 175 mm tarpeeksi paksuutta grillikatoksen seinäksi, mutta varmaan kuitenkin vaikeampaa on ratkaista lattia ja katto.

Ehkä jonkinlainen rossipohja muutamasta palasta ja kenties vaneri pintaan. katto voisi olla huippua lukuunottamatta pyramidi.

Olin tänään vähän poikkeavassa suunnassa kaupassa ja vieläpä vähän poikkeavaan aikaan. Heti ovella kahden nuoren naisen seurue (joilla olis cexiskäs rekisterinumero) arpoi ottavatko kärryä vai ei. Niistä se vaaleampi pyörähti edessäni ympäri ja pomppasi sivuun, koska muutten olis tullut suoraan syliini. Ihan vapaasti olisi saanut syliin tulla, mutta mielellään vähän hitaammin.

Kassalle päästyäni latasi edelläni mennyt nainen hihnalle sen verran tavaraa ettei minun ostoksiani saanut ohjattua liukuhiihnan toiselle kyljelle. Joissain kauopoissa liukuhihnan pään saa jaettua kolmeen lokeroon ja joissain ohjaimen kumpaakin päätä pystyy liikuttamaan. Tuossa kaupassa ohjaimen toinen pää oli ja on varmaan edelleenkin nivelöity pelkällä pystytapilla.

Tuskin olisin asiaan mitään huomiota kiinnittänyt ellei vuorossa olis ollut sanotaan nyt vaikka rungoltaan aika ihanteellinen nainen. Siis sellainen jonka rinnat kiinnittivät huomion vasta silloin kun kolmatta kertaa yritti turhaan säätää sitä ohjuria ja oli kumartuneena/kurottautuneena yrittämässä tarkistaa pyöreän tikkarin hintaa. Sitten ei enää voinut olla huomaamatta kun poistui sieltä kassakoneen takaa ja tuli siistä kassan ja minun välistä lukemaan sen tikkarin hinnan tai koodiin.

Niin ja minun jälkeeni oli poistumassa kassalta ja taas siitä samasta raosta, mutta tumma mies tuli vaalean kaunottaren houkuttelemana hihnan päähän, mutta oli jo vaihtamassa toiselle kassalle, kun nainen kehoitti tulemaan vaan tänne. Kun siinä ostoksia pakakatessani totesin ohimennen "et sitten päässytkään tauolle" oli vastaus "ei vielä moneen tuntiin". En sen enempää asiaa ajatellut, mutta kotona huomasin että jotain puuttuu ja treeneihin mennessä lähdin ajoissa huoltoaseman suuntaan ja siitä kadun yli kauppaan- siellähän se nainen siivouskoneen peräsimessä oli vielä vähän ennen sulkemisaikaa,

Oletan kuitenkin ettei edes siinä kaupassa taukojen väli voi montaa tuntia olla, vaikka olisi juuri tullut töihin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus