Puolivoltti kierien tai jotain siihen suuntaan

  • licence27

Olipahan paska aamupäivä. Aamu oli ihan mukava siihen saakka kun rupesin nykimään täryä käyntiin. Jossain neljännen vedon nurkilla napsahti käynnistimestä naru poikki ja sit tuli ilmaa alle.

Liikesarjaa on mahdoton kuvailla ja toivottavasti kukaan kyttääjänaapuri ei sitä piilokamerallaan tallentanut. Lopputuloksena olin kuitenkin eri puolella seinää kuin itse kone, pätkä narua kahvoineen oikeassa kädessä ja toinen kenkä puoliksi pois jalasta.

Sit ei auttanut kuin lähteä hakemaan varaosaa. Koska kyseinen naru oli hetikohta uutena jo katkennut ei sitä voinut enää lyhentää. Vanha käynnistin onneksi löytyi ja sain sillä koneen käyntiin tarvittavat neljä kertaa- siis sillä työmaalla. Seuraavalla työmaalla käynnistäminen jäi haaveeksi, joten ilmeisesti huomenna täytyy yhdistää vanhasta naru ja uudesta kaikki muut osat kun ei tietenkään juuri sopivaa narua ollut käsillä. Täytyy kai punoa vanhoista paalinaruista sopiva.

Oli siis vastoinkäyminen poikineen ja kesken jäi pieni liiterin pohjan raivaus.

Toki päivään mahtui myös pikavisiitti pankissa. Joskus täytyy hoitaa ikäviäkin asioita. Mieluummin olisin käynyt vaikka syömässä hyvää ruokaa vähän kauempana.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus