Puu ja se kuori

  • licence27

Monikohan käy rytmihäiriöisenä henkien taistelua tupakointiaan vastaan.

Se että edes yrittää lopettaa on hyvä ja jos onnistuu niin aina parempi. Ihminen tottelee huonosti keppiä- p-korealaisista en mene takuuseen. Porkkana tai joku muu houkutin sen sijaan voi toimia sellaisellekin ihmiselle jolla on tuloja ja varallisuutta.

Harjoittelijalla oli ainakin tänään silminnähden vaikeaa. En oikein tiedä mikä siihen olisi mahtanut auttaa kun ei ole omakohtaista kokemusta tupakoinnista tai sen lopettamisesta.

Sen tiedän miltä tupakoitsijan suuteleminen maistuu ja maku ei rajoitu vain kieleen ja huuliin. Voi tietysti olla kyse siitäkin kun ei itse polta niin se maku ja tuoksu vaan säilyy iholla vaikka olisi ihan suihkun jäljitäkin.

On paha tilanne kun ei tiedä mitä sanoa tai tehdä. Millä palauttaa hymy vieroitusoireista kärsivän kasvoille.

Noin muuten oli jälleen pieni etenemä ja tavaraa puuttui. Sorafirmalle täydet pisteet tuon työmaan hoidosta, mutta kaikilla muilla toimittajilla on ollut ongelmia. Ei siirtolavaa, ei muurikiviä ja putkitoimituksesta puuttui irtotiivisteet sekä puolet sadevesiputkista.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus