"eikös tuo ole öljytäytteinen lämmitin?"

  • licence27

Aurattu oli kai, vuorokauden myöhässä ja tie aivan kamalassa kunnossa. Ei edes auraviittoja ole laitettu ja asfaltin päällä taas hiekkakerros ja sauman vieressä monttu. Se alueaura ei vaan toimi, mutta millä sen takoisi tuon urakoitsijan ja sen kuskin päähän. Ostaisivat kunnon perälevyn ja lumilingon niin ja tietysti hiekoituskoneen. Ei uskalla omaa autoa ottaa liikenteeseen ollenkaan kun se ei pysy kasassa tuossa perunapellossa ja jalkapallon kokoisten jääkönttien seassa ajaessa.

Tässä joku vuosi takaperin oikein pysähdyin ja kysyin mikä on kun pitää peilijäälläkin ajaa kännykkä korvalla ja sitten saman emännän mies soittaa että tarvis hiekkaa lähteä kylvämään. Viesti ei näytä menevän perille, eikä poliisikaan kaikkia ehdi sakottamaan, ei vaikka naapurissa asuisi. Ei kai saa vapaalla sakottaakaan, mutta ehkä opetus olisi paikallaan.

Olin saanut ostokseni kerättyä ja lähestyin kassaa. Edessäni mies ja tyttö olivat vailla lämmitintä- siis sellaista lämppäriä joka liitetään pistorasiaan. No saman kaupan mainoksessa mainostettiin joku aika sitten öljylämmitintä ja en tiedä mitä se miesmyyjä oikein ajatteli kun alkoi puhua öljylämmittimestä.

"Pikkutyttö" sitten vaan luki paketin kyljestä Öljytäytteinen lämmitin- siis se öljylämmitin polttaa öljyä ja sähköpuhallin puhaltaa. Öljytäytteinen on ihan eri asia. Jos tytön isä (toivottavasti ei namusetä) olisi myyjää korjannut se ei olisi kuulostanut ollenkaan yhtä hauskalta kuin tytön suusta.

Tänäänhän kaupat pursuavat ihmisiä jotka koettavat keksiä jotakin 911 päivän kunniaksi soittamatta hätänumeroon. Päivän työt on tehty, kuuman linjan sulkukaivo on paikallaan ja huomenna voisin vaikkapa kunnostautua vaihtamalla renkaat vai pitäisikö peräti leipoa jotakin kolmen ruokalajin kiinalaisen kyytipojaksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus