Rakas haittaohjelma

  • licence27

Kyllä se uusi haittaohjelma löytää tiensä myös Suomeen. En tosin tiedä mitä vakoilemisen arvoista tässäkään maassa on, mutta se tulee yhtä varmasti kuin talvi, syksy ja kevät.

Siltä varalta jos uusi haittaohjelma tiensä tänne löytää muistakaa käydä mahdollisimman epämääräisillä että vakoiludataa tutkivilla on jotain ajanvietettä. Jotain parempaa luettavaa kuin viitisen jaksoa salattuja elimiä puistonpenkillä.

Mitä vakoilu ylipäätään hyödyttää ellei sitten jahdata terroristejä tai toisinajattelijoita. Nyt kun työt ulkoistaan Kiinaan niin pian sinne on ulkoisettu kaikki tietokin. Toki uutisissa kerrottiin ettei uuden haittaohjelman kopioimien tietojen lopullista saajaa pystytty jäljittämään, mutta missä muualla olisi tarpeeksi levytilaa ja ihmisiä analysoimaan- Intiassa?

Täytyy ilmeisesti jatkaa vanhaan malliin ja kirjoittaa niin kuivaa tekstiä että vakoojat kuolevat tylsyyteen kirjoituspöytiensä ääressä tai ainakin nukahtavat ja sitten omat pamputtavat laiskottelusta.

Voihan toki olla että ohjelmalla jahdataan monen sortin rikollisia ja hyötyä hakee joku länsimainen suurvalta tai rakkaat itänaapurimme.

Miten sitten välttyä kaikelta tältä vakoilulta ja haittaohjelmilta: lopettaa netin käyttäminen kokonaan, katkaista verkkopiuha ja luopua puhelimesta. Muuten on vain ajan kysymys koska tiedot on ties kuinka monen käytettävissä.

Päivän saldona Tampereen reissun lisäksi maasturin pienet huoltotoimet ja korjattu vinssin käyttövaijeri. Pieni vika, mutta työläs korjaus.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus