Ravintolanäytelmä

  • licence27

Nainen ahdistelee miestä. Se ei ole ehkä tyypillisin asetelma että nuori mies on kauniin vaalean naisen tuolin väliin puserrettuna. Miehellä kesti varsin kauan aikaa murtautua pois tilanteesta.

En sitten tiedä olisiko tilanteeseen pitänyt jollain tavalla puuttua, mutta sen pöydän ääressä oli joka tapauksessa kummallinen asetelma jo aikasemminkin.

Silloin vaan näytti että pitkä hoikka nuori kaunotar ja todennäköisesti kaunottaren isää vanhempi mies ensin sulassa sovussa ja sen perään sitten teatteria inhon ja pussailun väliltä.

Vielä enemmän tosin päivällä ihmetytti yksi kiukkuaan purkanut nainen ilmeisesti kahden juuri nukahtaneen ja heränneen lapsensa kanssa. Se voi joskus olla vaan niin ylivoimaisen vaikeaa ymmärtää ettei se heidän pihansa ole ainoa paikka mihin lunta sataa ja tällä kertaa oli myös suuri vaihtelu siinä kuinka paljon sataneesta lumesta oli lumeksi jäänyt. Toki sinne olisi voinut mennä myöhemmin eli keskellä yötä, mutta minä katsoin ennustetta ja sadetutkaa kuten varmasti oli tehnyt moni muukin kun matkan varrella oli ainakin 6 konetta työn touhussa ja tienhoitoautot olivat jo poistuneet.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus