Rehtorin keikkuva palli

  • licence27

Tervetuloa tasa-arvon maailmaan. On pieni kunta ja haussa hyvä virka. Hyvä veli järjestelmän mukaisesti valitaan rehtoriksi mies jolla on naispuolista hakijaa selvästi heikommat meriitit ja pätevyys.

Noin periaatteessahan tuo olisi mennyt läpi ja niin olisi käynytkin, mutta joku yksityishenkilö valitti ja koko vaali kumottiin. Kysymys kuuluukin miten alkujaan pääsi noin käymään. Eikö voisi olettaa että kunnan virkamiehet osaavat lukea, vai oliko kenties naispuolisen hakijan hakemus tehty ruotsiksi.

Päiväohjelmassa oli lumitöitä, luvassa unettomia öitä

Bunkkerista hain haarukkavaunun kotiin.Harvoin olen iloinnut siitä että joku työkalu on lumihangessa noutohetkellä, mutta tänään iloitsin. Vältyin noto/ylämäkeen raahaus operaatiolta.

Minä osaan tankata- samaa ei voi sanoa yhdestä lähisukulaisesta. Siitäkin huolimatta että osaan niin kävin palvelutankkauksessa ekaa kertaa sitten vuoden 2000. Tankki täyteen V-poweria. Ei muuta merkitystä, mutta mietityttää tuleeko tankkiin vettä ja kestävätkö bensaletkut 95 E 10 + kovan pakkasen.- Eberi ainakin yski.

Kysyin sit onko tankannut vanhaa kuplaa- no ei ollut, eikä osannut sanoa mistä kohtaa kuplan tankinkorkki löytyy. Ei tosin tiennyt vaarikaan joskus ajalle ennen kuin ajokortin sain, vaikka harmaa kupla ollut sillä monta vuotta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus