Rikkoja

  • licence27

Käytän samaa otsikkoa toista päivää putkeen. Kyllä kivimieskin tänään töissä oli ja muutaman kiven rikottua sai, mutta otsikko viittaa korjaukseen.

Korjaus oli periaatteessa niin yksinkertainen että en uskonut että yrittäjä kymmenien vuosien korjauskokemuksella voisi siinä sutta tehdä. Kuitenkin kun pääsin välillä konetta katsomaan totesin heti että vaihda kauha, älä korjaa enempää.

Siinä vaiheessa oli näet onnisunut ihan hyvin vaihtamaan laakerin. Oli sitten sen perään täytehitsannut tapin ja epäonnistunut oikeaan mittaan sorvaamisessa. Oli sitten isolla lekalla hakannut tapin laakeriin jumiin, rikkonut lukituskorvakkeen ja lähti hakemaan uutta letkua. Silloin sanoin uudestaan että vaihda kauha.

Kun sitten viimein sain oman hommani tältä päivältä tehtyä kävin kurkistamassa mitä pajalle kuuluu. No ei ollut sit riittänyt mainitut tuhot, vaan oli vielä hitsannut sen lukituskorvakkeen väärään kohtaan tappia eli tapin toinen pää ei ole korvakkeessaan oikealla kohdalla. Siitä taas seuraa että kauhaa kallistaessa käy kuten hänelle eli rasvaputki osuu korvakkeeseen ja nippa menee poikki ja tietysti sen väkisin jumiin hakatun tapin sisälle upotuksen pohjalle mistä sitä tynkää on mahdollisimman vaikea saada millään muulla kuin poraamalla pois. Poraaminen taas todennäköisesti tuhoaa kierteen ja sitten joutuu taas tekemään uuden tapin.

Tuo on vieläpä se kauha missä rasvaputket kestivät vuodesta 2007 vuoden 2014 lopulle ja on jo kai ainakin neljäs huulilevyversio ja toiset runkovahvikkeet. Kestävyys on pitkälti ollut peruja tarkasta putkien sijoittamisesta- yhtään suojaa kun ei ole lisätty.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus