Saa ja ei

  • licence27

On kulunut aika kauan sileen ettei ole ehtinty tai jaksanut kotoa poistua ilta/yöaikaan. No niukasti tämän päivän puolella totesin että nyt on hyvä hetki kun ei ole aamulla kiire mihinkään ja lumetkin on häipyneet.

Ehkä jossain olisi enemmänkin silmänruokaa ollut, mutta siinä paikassa missä vajaan tai reilun tunnin pistäydyin oli tasan kolme kaunotarta. No ei lie yllätys että kullakin niillä oli siinä vaiheessa yksi tai useampi kolli kiertämässä ja katseella seurasin aina siihen asti kun se kaunis vaale muutaman kerran kiimaista kollia kiellettyään tinttasi nyrkillä naamaan kun muuten ei rauhaa saanut.

Parin viime päivän lööpeissä on ollut ikävää luettavaa siitä kun "ei" ei ole tehonnut 14 kesäisiä uhreja. Ei tää näin voi mennä jatkossa, koska kuka kerran keksitään sitä aina epäillään.

Toisaalta taas tilastoissa ei varmasti näy kaikkea, ei varsinkaan sitä määrää mikä suomesta löytyy pikkutyttöjä joilla on aikuinen poikaystävä. Ei kai kauhean kauas tarvi mennä löytääkseen jonkun 15 vuotiaana raskaana olleen tai synnyttäneen ja kuka tietää kuinka monta vuotta/kertaa on yhdynnässä oltu ennen raskaaksi tulemista.

Se ei silti tarkoita että noita alle 18 tai alle 16 - vuotiaita olisi missään kadulla , metsässä tai puistossa raiskattu varsinkaan joukolla.

Ehkä se menee kohta niin päin että kotouttamisen ulkonaliikkuminen menee päälaelleen eli mies tai poika ei saa liikkua ilman naisen valvontaa ja kaikki vain muutaman kiimaisen mätämunan takia.

No nyt sitten progagandavideolla käytettiin Suomestakin nimitystä vihollisvaltio tai jotain siihen suuntaan- No jos vaihtoehtona mikä tahansa muu kuin itsenäisyys ja tasa-arvo niin ei täällä varmaan ihan hirveästi halukkaita muinaismuistoja tuhomaan. On vaikea sanoa mitään järkevää kun maailma on muuttumassa taas yhtä järjettömäksi kuin noitavainojen aikaan.

Voin olla väärässäkin. Tuntuu vaan kun nettiaika ja matkapuhelimet saatiin Euroopan ulkopuolelle maailma pieneni kerralla liikaa ja liian nopeasti.

Itse asiassa jo Kosovossa 1999 oli vähän saman tyylin toimintaa eli jostain omaa uimataidottomuuttaan jokeen hukkuneesta tarpeeksi monella puhelulla ja puhelimella saatiin vääristettyä hukkuminen naapurikansan tekemäksi pikkulapsen tapoksi ja noin muutenkin mellakointia organisoitiin radiopuhelimilla ja matkapuhelimilla. Eli jos tieto olisi liikkunut hitaammin ei olisi ollut sillan täydeltä väkivaltaisesti käyttäytyviä mitrovicalaisia kun kukaan ei olisi tiennyt mitä tapahtuu ennen kuin on lukenut sen lehdestä.

Nyt kun tieto lähtee heti tai kuten siellä jo ennen kuin mitään on tapahtunut ehtii mellakka yltyä pahaksi ennen kuin kukaan ehtii tarkastamaan tiedon oikeellisuutta mistään luotettavasta lähteestä.

Jos vaikka tähän kirjoittaisi että kun raiskaat alaikäisen tytön niin saat tuonpuoleissessa yhden ylimääräisen neitsyen niin sitähän ei kukaan kertoisi varoituksena että saat kuitenkin sitä ennen jo vankilassa tehdä tuttavuutta muutaman tietynlaisen seksuualijutun kanssa ja kun olet tarpeeksi monta kertaa joutunut antautumaan anaalihuoraksi ja menettänyt hampaasi, ei ole mitään takeita että pääsisit elävänä ulos edes hyvällä käytöksellä. En tiedä asian tosipohjaa, mutta näin olen kuitenkin kuullut että lasten raiskaajat ovat kaikkien maiden vankiloissa alinta pohjasakkaa- jallamaista en mene takuuseen.

Yhdessä muslimimaassa missä olin töissä niin oli jo suunnilleen turistioppaassa painotettu että paikallisiin muslimityttöihin kajoaminen on vakava rikos varsinkin ei muslimille. Sitä en muista olisiko edes täysi-ikäisen kristityn kanssa esiaviollinen seksi ollut sallittua, sakotettaavaa, rankaistavaa- vai oliko se niin että kristityt on vapaata riistaa kun vaan se tapahtuu suljettujen ovien takana ja naapureiden huomiota herättämättä.

Ikäviä asioita pohdittavaksi sillä välin kun myskikurpitsalasagne jäähtyy folion alla ja lopuista tehdyt kinkkumyskikurpitsapaistokset hautuvat jälkilämmöllä sähköuunissa.

Sanoin kuitenkin jo Irakin kriisin aikaan että Saddamin syrjäyttämisessä on se huono puoli että syntynyt valtatyhjiö täyttyy vielä hullummilla johtajilla ja kun hirmuvallan pelko puuttuu niin anarkia saapuu eikä mikään ole pyhää. Tässä sitä sitten ollaan, Suomessa syntyvyys laskee, mutta 30000 turvapaikanhakijaa on tosiasia eikä vielä olla lähelläkään ilotulitteiden ampumista uuden vuoden kunniaksi. Niin ja muuten se 30000 voi ihan yhtä hyvin olla 60000 koska ilman rajatarkastusia vapaa liikkuvuus toteutuu vähän liian hyvin näihin nykyoloihin nähden.

Edit. 2.12 Ahdistelutapauksia kuukauden sisällä noin sata siis poliisille ilmoitettuja. Outoja tulipaloja tai sitten ei.

Tässä moneenkin otteeseen on tullut vastaan huhupuheita edellisen suuremman aallon vastaanottamisen vaikeudesta ja jo siitä kuinka suunnilleen seiniä on kaadettu liesiä sähköliesiä syttynyt palamaan kun on tehty ruokaa suoraan keittolevyn päällä ilman pannua tai kattilaa.

Taas toisaalta kyllä itsellekin on vaikeaa ruveta kylmiltään ruokaa laittamaan avotulella risunuotiolla. Kuinka vaikeaa se sitten onkaan hypätä kielitaidottomana sähköttömästä asumuksesta sähköistettyyn "hotelliin".

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus