Seuraavat särkyneet 46

  • licence27

Kuinka leveä oviaukon tarvii olla että siitä mahtuu 2,4 metriä leveällä koneella silloin kun trukkipiikkien päällä on metrin leveä laatikko. Ilmeisesti 8 metriä on liian kapea kun johtaja itse oli ajanut karmiin. Sen seurauksena pistorasia kappaleina ja koko rakennus sähköttömänä.

Itse olin kirjaimellisesti nilkkoja myöden paskassa. Onneksi avattiin eilen kannet ja todettiin että tukossa on. Vesilaitoksen palvelu oli loistavaa, eikä mennyt varmaan kuin 20 minuuttia ja avausoperaatio alkoi.

Tänään sit sen perkasin esiin ja putki oli ihan hyvä ja ehjä, mutta 15 cm liian lyhyt. 10 cm + liukuyhde ei riittänyt yhdistämiseen.

Kuitenkin viemäri oli ollut käytössä vuodesta 1984 asti. Ilmeisesti edelliset asukit eivät olleet käyttäneet WC paperia tai olivat rassanneet sitä itse- kyllähän soraan vettä mahtuu imeytymään.

Oletan kuitenkin kun en ole maan sisään nähnyt ennen tätä päivää että putki on akujaan ollut hieman toisella linjalla. Maan povessa miltei kivessä kiinni oli isohko kivi ja sen päällä kiilamaisesti sivussa vieläkin isompi lähellä maan pintaa. Kun kivet ovat roudan voimasta liikkuneet niin ne ovat menneet kaivannon suuntaan, ja viimein taivuttaneet putket irti toisistaan.

Oli pitkä ja hikinen urakka ottaa putkeen nojannut kivi ylös. Se oli kaivamattomassa maassa ja ulottui liki merin viemäristä alaspäin ja meni pieneltä osin viemärin alle. Kun vesilaitoksen putkimestari oli käynyt otin putkea puolen metrin pätkän pois että pirunnyrkin sai purettua.

Asiakaskin kotiutui yllättäen kun oli ampunut prässillä jonkun hylsyn tai raidetangonpään rystysilleen. Tehdyksi tuli, eikä mennyt kolmea päivää.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus