Seuraavat särkyneet 8

  • licence27

Toimiiko ilmastonti- no toimii, mutta noin 20 metriä + 80 asteisia letkuja kahvoihin ja aurinko porottaa- teho ei kertakaikkiaan riitä tuossa vanhuksessa. Jos yrittää laittaa (laitattaa) enempi kylmäainetta seuraa liikaa painetta ja heikoin kohta räjähtää. Ilmastoinnin toiminnan tietää jos siitä kun kone painaa kondenssivettä alleen ja jos suuntaa ilmasuuttimet itseään kohti niin tulee kipeäksi.

Päivän mielenkiintoisin anti ei ollut toimittajan käynti työmaalla ihmettelemässä myöhässä valmistuvia vaunupaikkoja. Pääkeskuksen ja kolmanneksen tolpista saisi kytkeä vaikka huomenna. Huomenna pystyy vetämään kolme kaapelilinjaa alkuun + peittämään keskuksen ympäristön.

Louhiston reunaa lähestyessä vasenta jalkaa pisti oudosti- luulin että tikku tai ohdakeen piikki. Muutaman pistoksen jälkeen aloin epäillä että housuissa on pala jättiputkea- ei ollut sit huomasin että jalka osuu penkin säätimeen lisäventtiiliä käyttäessä- sekin oli niin sileä ja pyöreä että ei kun töihin vaan. Sit pisti taas ja totesin että istun sit varmaan sähkötuolissa eli penkinlämmitin on rakennettu istuimeen. Näin ollen hikinen iho ottaa kontakstaktin vastuslangan puolelle takapuolesta ja pohje osuu maihin säätimen raudan kohdalla. Virtapiiri sulkeutuu ja näin ollen pistää. Se onneksi korjaantui töpselin irroituksella.

Nyt sain sit selvitettyä edes etunimen ulkopaikkakuntalaisvahvistukselle toisen vahvistuksen säteillessä hymyilevänä ukkosen jyrähdellessä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus