Soljuva, öljyvä, odottava ja kesken jäävä

  • licence27

Jos päivä voi huonosti alkaa niin tänään se teki sitä monessakin mielessä: Ensinnä selkeästi heräsin paria tuntia liian aikaisin- siis sikäli että työmaalle päästyäni, koneen siirrtettyäni ja vielä yhden kuorman tehtyäni ei tarpeellisesta sorasta ollut tietoakaan.

Siihen taas löytyi luonnollinen selitys työaikalainsäädännöstä ja tarvittava määrä tavaraa oli kipattuna klo 16 mennessä. Se siis jäi edelleen hieman kesken, mutta huomenna pari tuntia seiniä kaatamatta niin on kasa nosteltu oikealle puolelle seinää, tiivistetty ja ehkä jopa haravoitu oikeaan korkoon.

Aamupäivän hässäkän avasi kuitenkin naapuri, jonka juurikin tänään ja lähipäivinä tarvitsema täyttöpumppu oli sylkenyt letkuran ulos. Siis joku klapi oli jumittanut siiven. Sen paikkamiseksi ei tietenkään ollut muuta tehtävissä kuin letkun korjaaminen. Tietysti juurikin se letku oli koko koneen pisin ja vittumaisin vaihdettava,

Kyllä minä sen lopulta kuntoon sain. Päivän päätteeksi totesin että synttärikutsu oli tullut ja taas toisaalta mökkievakko tahtoi ilmeisesti nauttia vapaapäivästään ja auringosta yksin. Eihän tuolla + 29 asteen kelillä ole kiva olla vaatteet päällä pihalla tai raskaissa töissä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus