Suo siellä vetelä täällä

  • licence27

Joka toiselle kuopan kaivatti itse siihen lankesi. Oli vähän hankala eilinen ilta lopputuloksena oli kone seis ajokelvottomana keskellä väylää puomi suorana. Ei auttanut tuntien lataus, ei buusteri / apuvirta. Olisi toki auttanut jos olisi ollut suuri irtoakku. Näin ollen lähteminen ei illalla ollutkaan niin yksinkertaista. Akut olivat toki vähän varoitelleet, mutta ilmeisesti joku kenno meni oikosulkuun ja tehot katosivat heti ajon jälkeen.

Tänään sit pääsin kauppaan hakemaan uudet akut ja sain tien auki. Ennen kuin toinen akku oli kolossaan puhelin soi ja kuulin taas oikein rautaisen ammattimiehen ajosuorituksen. Mitä lie lasten crossireittiä traktorikaivurilla oli tehnytkin niin humautti talvella kaivettuun ja peitettyyn hevosen mentävään reikään. Märkä maa, ja kantavuus sellainen että takapyörä humahti yli puolivälin ja etupyörä kokonaan maan poveen.

jos samaan paikkaan olisi pudonnut Vammas Magnum olisi sen saanut sieltä omin avuin ylös. Vaikka maavaraa on vähemmän olisi pidemmän akselivälin ja runko-ohjauksen avulla saanut liikkumaan johonkin suuntaan edes sen puoli metriä ja sitten pölli tai pari pahiten uponneen pyörän alle. Lännen C20 on ajalta jolloin vain Vammaksessa oli säätötilavuuspumput 2 kpl, takahallinta, hydrostaattiveto ja kahvat kiinni penkissä. Nuo kun yhdistetään sileään pohjaan niin kiinni jäämiseen tarvitaan vähintään kanto. Kyllä moreenimaasta pitää omin avuin ylös päästä.

Kyllä se kone sieltä kuopasta nousi kun vaan paksu ketju laitettiin kauhasta kauhaan ja pari kauhallista maata pois etupyörien edestä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus