Suunnittelun kukkasia

  • licence27

Ilmeisesti Koreassa ja Belgiassa ei ole havupuita tai ylipäätään metsiä. Jos olisi niin metsäalustaisessa kaivinkoneessa ei olisi ilmastoinnin kennon päällä pudotusaukkoja, eikä kenno muodostaisi keräyssuppiloa ohjaamon takaseinää vasten. Sekin on vielä pientä, mutta sen puhdistamisen vaiva:

Joko ottaa irti kuivain ja toinen pää kennossa tai sitten purkaa ilmansuodatin, 3 peltiä polttoaineen vedenerotinja siitä huolimatta sai tehdä töitä että kennon päältä sai kannen pois. Pistin sen kannen keskeltä halki ja pätkän pianosaranaa väliin - nyt sen kohdan saa sujuvasti puhdistettua. Taas yksi esimerkki siitä kuinka valmistuspäätöksen on tehnyt joku joka ei ole metsässä koneella metriäkään ajanut.

Kukkasen korjaamisen jälkeen oli jälleen vuorossa ranskalaisen auton pelastaminen korjaamokäynniltä. Pieni kosketus pensaan oksaan oli peruuttaessa pudottanut puoli Clion keulaa. Useamman tunnin operaation päätteeksi ja noin 50 vetoniittiä myöhemmin keu.la näytti ihan hyvältä, varsinkin pimeässä ja kaatosateessa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus