Syksyn viimeiset porkkanat

  • licence27

Päivällä puhallutettiin. Sanoin sitten puhallettuani että tulen kohta takaisin, että josko sitten ei tarvis puhaltaa uudestaan. Sinänsä olisin mieluummin puhaltanut siellä toisella puolen tietä viehättävän naispoliisin pilliin, mutta miespoliisi epäili että käyn kuitenkin paukulla jossakin sillä välin.

Olipahan taas päivä. Aamulla ei tullut kaipaamaani soittoa, joten löysin itseni kaupasta neuvomasta kahta asiakasta. Kumma juttu muuten että kauppa on pullollaan tavaraa, mutta sitten kuitenkaan ei aina löydy myyjää jolla olisi esittää asiakkaalle oikeat kysymykset.

Taas toisaalta on kovin vaikeaa palvella asiakasta joka ei osaa sanoa mitä haluaa. Esimerkiksi jos se tyttärenstä tuhatkiloiselle työhevoselle loimea virittänyt olisi voinut sanoa haluavansa D-lenkin niin olisi myyjäkin osannut kertoa heti että saattaa olla veneilytarvikkeissa ja minä että löytyy perävaunun sidontlenkeistä. Ne laatikot on vaan niin pirun korkealla että tarvi melkein tikkaat ja sen kaupan malleissa lenkkiä ei saanut näppärästi purettua irti.

Minä en ymmärrä hevostarvikkeiden päälle oikeastaan yhtään mitään, mutta sen ymmärrän että auton ohjekirja kyllä kertoo minkälaista öljyä moottori vaatii.

Kun kyseessä on tavallinen ahtamaton moottori niin oleellinen kysymys on: Ajatko samoilla öljyillä kesällä ja talvella? Jos vastaus on ei niin öljy talveksi = pienet numerot viskositeetin kohdalle (0 W 30) ja kesäksi 15 W 40. Voihan siihen tavalliseen 15 vuotta vanhaan perusautoon syöttää 5 W 50 Rally Formulaa, mutta siitä ei öljyä vaihtamalla tule kilpa-autoa. 10 W 40 pitäisi olla turvallinen valinta Oulusta Johannesburgiin.

Työmaalla en kuullut, mutta näin että viimein linja on koeponnistuskunnossa. Valitettavasti vaan taivaalta puskee lunta ja näin ollen piti hakea lumityökone ja koittaa saada vielä muutama kilo porkkanoita talteen.

Sitten piti tietysti laittaa talvivarustus eli ketjut takapyöriin, lumikauha ja pudottaa perälevystä pyörät pois. Saa nähdä milloin ensimmäinen tumpelo täytyy hinata ojasta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus