Syy vai seuraus

  • licence27

Tänään meni aikataulut uusiksi putkirikon vuoksi. Muuten ihan haisevan hyvä keikka, mutta vaikuttaa kahden muun työmaan aikatauluihin hidastavasti, ehkä jopa kolmenkin.

Kolmessa tunnissa ei ihmeitä tehdä ja kun näytti ettei löydy paikkaa josta putken saisi korjauksen ajaksi paineettomaksi palasin alkuperäiseen suunnitelmaan.

Joillekin näkymä omasta ikkunasta on tärkeämpi kuin mikään muu. Se jos naapurin puolella on jotain rakennetaan niin koittakaa nyt ymmärtää että pulloja tehdään puhaltamalla ja tässäkin tapauksessa turha hoppuilu tarkoittaa että keväällä nyt puoliväkisin tasattujen kasojen kohdilla on melkoiset painaumat tai kraaterit. Tietysti jos sinne oman tontin puolelle nyt sattuu osumaan vaikkapa sulku tai katujakokaappi niin eihän se ympärykset auki kaivettuina mikään kaunistus ole, mutta älkää silti menettäkö hermojanne naapurin siirtyessä kaivovedestä kunnallistekniikkaan tai kynttilöistä verkkovirtaan tai ilmalangoista maakaapeleihin.

Matkalla treeneihin katselin peilistä kuinka takanani autoilija oli risteyksessä ilmeisesti jotain vailla auton lattialta. Kun sitten pääsin perille huomasin että parkkipaikalla taitaa olla samainen auto etummainen rekisterikilpi ilmeisesti vetokoukun jäljiltä mutkalla.

Niin ja sitten jos joku sanoo että maan hinnassa on puolet liikaa kannattaa ensin katsoa itse mitä maasta on oikeasti maksettu eikä vaan kuunnella yhtä kaveria.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus