Talvi tulee aikaisin

  • licence27

Tästä talvesta tulee helppo ja pitkä- niin ainakin minä veikkaan. Jos se toisaan tulee kolme viikkoa aikaisessa ja ensi viikon alussa koko maa on saanut ensikosketuksensa lumeen niin koskakohan se sitten loppuu?

Sääliksi käy kahta rakentajaa. Toiselle on vesiyhtiöstä luvattu viemäriliittymä, jota ei vielä ole alettu edes rakentamaan ja toisella on niin pitkä lista ongelmia, että käytin sen alkupäätä yrittäessäni lohduttaa naista jolla olisi varmaan ollut aihettakin työperäiseen itkuun.

Tänään sinne sentään saatiin tarpeet mistä se rakennus synnytetään ja alapuolen naapurilla on asiat vielä huonommin, kun siellä ei ole vielä edes pohjaa kaivettu auki.

Juutuin tänään rautakauppaa. Ilmeisesti kateruuvihylsy on katoava luonnonvara ja ei olisi kannattanut vastata puhelimeen. Parempi silti puhua rautakaupassa kuin ajaessa.

Olin siis päivällä ottamassa vastaan paketin tavaroita. Kuljetusliikkeellä oli mieskuljettaja ja nätti nuori nainen apukuskina. Kyllä varmaan viimeistään paluumatkalla tekee mieli pysähtyä johonkin suojaisaan paikkaan tai hotelliin vähän latautumaan tai purkautumaan...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus