Tämä ei ole mainos

  • licence27

Kiira korpi olisi ollut tänään kisaamassa- jäi nyt sit katsomatta luistelut ja haastattelut- miten mahtoi pärjätä. Omalla ennätyksellä ilman kaatumisia voiton avaimet käsissä.

Löytöjä Cityn mainostarjonnasta:

deittibileet kevättalvella 2011. Bileet järjestetään 11.2. yhtä aikaa Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Illan ohjelmaan kuuluu Speed Datingiä, Sinkkuvisailua, juomatarjouksia ja paljon muuta, joka saa sinkut löytämään toisensa.
Bilepaikkana toimii uunituore Onnela osoitteessa Fredrikinkatu 48.
Turkuun
Bilepaikkana toimii The Monkey osoitteessa Aurakatu 3.
Tampere ilmoitetaan myöhemmin.

En siis tiedä saisiko noita mainoksia vähennettyä jollakin estäjällä. Toki jonkunhan tämänkin palvelun ylläpito tarvii maksaa. Vahvasti näyttää että noihin bileisiiin ei jakasa lähteä- ainoa siedettävä olisi Tampere, tosin sielläkin on lunta niin paljon että olisi mentävä joko maasturilla tai junalla- jos junalla niin sit olisi syytä onnistua löytäämään naispuolinen majoittaja

Mut toisaalta seuraavana viikonloppuna pitäisi olla sosiaalisessa tapahtumassa- ainakin viimeksi sinne oli jälleen kerran ehtinyt tasan yksi viehättävä sinkkuneito ja sille mies joka sormelle.

Siitä edellisellä kerralla niitä oli kaksi ja toinen aiheutti öisen käynnin päisvystävässä apteekissa. Mut mitäpä sitä ei tekisi saadakseen kinkkua, piparia tai laskiaispullia. Norjanpuhumista ja "hernekeittoa" tulee automaattisesti kun vaan on liikaa juotavaa.

Mut menkää te muut sanoin joukoin sinkkubileisiin. Tällä seudulla on n 30 km säteinen ympyrä likimain deitti.net mustaa aukkoa. Olihan toki tammikuullakin tullut joku ihan tosi upeilla kuvilla varustettu ilmoittaja, mut silti...

Hiihtokaan ei sujunut yhtä vauhdikkaasti kuin eilen. Uusi lumi hidasti tasamaalla, mutta laskuissa latu oli kyl ihan ok. Nousut nyt on aina nousuja ja raskaasta kelistä huolimatta eka luistelusetti riitti just samaan pisteeseen kuin eilenkin. Oikeastaan 6,7 km eilenkin vaikka itse latu oli 6,5.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus