Tapojensa orja

  • licence27

Romu- tai ylipäätään tavara mitä kaupasta saa on selvästi liian halpaa. Isäni oli ostanut kaksi pressutelttaa, joiden putkirungon 0,7 seinämäiset 38 mm putket eivät juuri luottamusta herättäneet. Kysyinkin sitten että "Ostitko toisen ihan vaan ostamisen ilosta tai näyttämisen halusta?" No ei kai se paljoa maksanut, mutta ei niillä varmaan kummallakaan parin ensimmäisen talven ja kesän jälkeen mitään teekään. Toivottavasti olen väärässä

TDI - ainoa auto tähän mennessä että 25 kilometrin ajon jälkeen nollakelissä ei vielä toppahousuissa tarvinnut laittaa lämmityslaitetta pienemmälle. Paluumatkalla nollakelissä alkoi jo sen verran lämpöä olla että pystyi toppatakin aukomaan. Seuraavassa sukupolvessa on ilmeisesti tehokas sähkövastus jolla saadaan tuulilasille puhallettavaan ilmaan lämpöä heti kohta käynnistymisen jälkeen.

Samainen henkilö jota viime talvena ripitin kännykkä korvalla peilijäällä ajamisesta oli taas puhelimineen liikenteessä ja tietysti sujuvasti sillä koko paikkakunnan liukkaimmalla tieosuudella josta jo yksi yhdistelmä väkisin ylös hinattiin. Ilmeisesti sunnuntainakin näihin aikoihin kun valtaosa ihmisistä on työnsä tehnyt on niin kiire olevinaan ettei voi sitä pientä pistoketta tunkea sinne puhelimen perseeseen. Ei ole kivaa ajaa vastaan ison yhdistelmän kanssa kun tietää että jarrupoljita painamalla syntyy hyvin äkkiä peilijäätä, sivuttaispito lähtee ja sitten kysellään hinuria ja virkavaltaa.

Ei voi muuta kuin pyörittää päätä ja pysyä pois jarrupolkimelta.

En tiedä miten kasvit ovat tänä vuonna kasvaneet ja mitä pakkanen on jo ehtinyt omille puuhapalstan vihertäville tehdä, mutta kohta pääsee keittämään "agenttiperunoita" Nimesin ne agenttiperunoiksi kun niitä ei ole oikein kylvetty, puhumattakaan että olisivat riveissä tai penkeissä. Joitain kuormasta pudonneita ja kivenkeräyksestä selvinneitä kovasta savimaasta. Niin kovasta että porkkanakaan ei kasvanut pikkurilliäni paksummaksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus