Täystuho iski jälleen

  • licence27

Katselin aamulla kun kilpailevan firman ukko lähti lainatraktorilla lainatarikko keulalla hakemaan lainaan klapikonetta. En tapausta nähnyt, mutta lopputuloksena tekivät klapeja ilman liukuhinan apua kun oli matkalla ajanut puuta päin liukuhihnan solmuun.

Itsellä oli tänään lähes leppoisaa, mutta pitkä päivä tuli silti. Alkuperäinen suunnitelma oli siis vaihtaa renkaita, mutta kun se peruuntui niin ehdin toista kaveria sen verran auttamaan että sai pienen kökön purua. Sit kun kärry tyhjeni pääsi ns tositoimiin ja tutustumaan kunnan uusimpaan tiehen. En ihan ole sisäistänyt miksi pitää olla moottoritie, tie 57 vanha tie ja niiden lisäksi vielä väsätä uusi tie rautatien viereen. Tuo ei ainakaan julkista liikenttettä tue.

Parempi olisi ollut rakentaa pari lisäraidetta rautatien viereen ja pistää vaikka kiskobussi menemään automaattisesti väliä Parola-Tiiriö. Tiiriössähän ei tietenkään asemaa ole, eikä edes seisaketta- koko aluehan perustuu auton käyttöön ja bussipysäkiltä on aika pitkä matka kaupan ovelle.

Parolassa taas kohtasin päivän idioottiautoilijan punaisella farkkugolffillaan. En väitä että oma parkeeraukseni olisi kovin hyvä ollut, mutta sentään ruuduissa niiltä osin kun yhdistelmän pystyi laittamaan. Kysyn vaan mikä ajaa miehen ajamaan autonsa kaikkien niiden kokolailla sadan parkkiruudun ulkopuolelle lastauslaiturin eteen. Ehkä vaan se kun valvontaa ei ole. Mitä isot edellä sitä pienet perässä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus