Tekstit. 3 sivu 112

  • licence27

"Armeijassa on muutama kymmenen naista tuhatta miestä kohden."- mikäpä sen parempi paikka löytää mies. Ensinnäkin valtaosa miehistöstä on oletettavasti omaa ikäluokkaa ja niin ikään oletettavasti samassa vaatetuksessa tai ilman.

Näin ollen naisen on helpompi erottaa laumasta haluamansa jonkun muun kuin vaatetuksen perusteella.

Sen tarkemmin erittelemättä totean että varmaan kun neiti H.S aikoinaan meni saapumiseränsä mukana ampumaradalle ja saattoi tehdä erän parhaita ampumatuloksia ja oli varmaan myös älyltään ja ulkonäöltään parhaasta päästä- olisin varmaan itsekin halunnut saattaa hänet loman alkaessa jonnekin. Koskapa en kuitenkaan ollut samassa erässä tai samassa varuskunnassa niin varsin vähän oli ruokaa silmille.

Kuitenkin siirtoa voi anoa ja hetken mielijohteessa niin teinkin. Iloinen yllätys oli että siellä suhdeluku ei ollut 1/100 vaan noin 10/100 vähän laskutavasta riippuen. Minähän otan säännöt vakavasti ja "Kasarmeista lemmenpesiä" ei kuvannut minun mielestäni ainakaan tuota varuskuntaa.

Kuitenkin kun suhdeluku on tuo niin naisen ja miehen niin halutessa lopputulos on parinmuodostus ja kaipa niitä samaa sukupuoltakin olevien suhteita on syntynyt ja syntyy varmaan jatkossakin. En kuitenkaan sanoisi naiselle että mene inttiin etsimään itsellesi mies,

Sen voin kuitenkin sanoa että niiden muutamien naisten joukosta löysin kyllä omat suosikkini. Löysin, mutta ei olisi tullut mieleenkään pyrkiä kenenkään pöksyihin kotomaisessa varuskunnassa. Ehkä se jollekin sopii ja jotakuta kiihottaa, mutta en usko että "Red hot chilli pepper" olisi ollut sitä tyyppiä. Jos oli niin ainakaan minä en sitä tiennyt. Oletan että hänen vanhempansa jossain Utajärvellä olivat myönteisiä maanpuolustukselle ja "tytön" asenne oli alusta asti kohdallaan.

"Pelkovaara" - siinä sarjassahan pohdittiin myös esimies-alainen suhdetta. Ihastuminen ei katso aikaa, paikkaa eikä aina myöskään syytä/keinoa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus