Tiistai

  • licence27

Öljyn hinta on laskussa- ei tosin vielä huomannut huoltoasemalla. Jos olisi vielä muutaman tipan saanut lorotettua niin olisi mennyt satasella dieseliä tankkiin. Eikö olisi jo aika tuoda E85 esimerkiksi kaikille ABC 24 h asemille.

Mut paha paha paha paha ABC. Jos kerran on Hesburger niin tokihan se pitää johonkin aikaan päivästä siivota, mut olisi silti ollut niin kiva ottaa evääksi hampurilaisateria kun ei kerinnut aamupalaa syömään viime viikon keskiviikkona tai torstaina- vaan ei - suljettu 05- 10:00. Ihan ymmärrettävää, mutta olisin silti halunnut ennakkovaroituksen tai sen aterian mukaan

Tokihan varmasti pääosa aterioista menee lounasaikaan ja sit päivällisaikaan ja yöllä - eipä juuri, mut sit on näitä joilla työaika vaihtelee suuresti ja lounas on silloin kun moni vielä nukkuu tai syö aamupalaa. Kyl minä pärjään ilman hampurilaistakin tai teen vaikka itse kun on vaan mistä tehdä. Toivottavasti kyseessä ei ole mikään terveysintoilu vaan puhdistus/säästötoimenpide.

On kai pikavipitkin kielletty yöllä- seuraavaksi hampurilaiset yöllä- se jos alkoholi kielletään tai ravintolat+ yökerhot laitetaan kiinni kahdelta yöllä auttaa paremmin keskivartalolihavuuden torjuntaan kuin viisi tuntia ilman hampurilaipaikkaa.

Joskus opiskeluaikana poikkesin asematunnelin McDoNaldsissa aamupalalla- siis se rasvan määrä heti aamulla ja maku... Jos ei osata tehdä hyvää tai terveellistä aamupalaa niin olisivat edes tehneet aamiaspurilaisen vaan ei koko listalta löytynyt mitään mitä olis halunnut tilata toisen kerran ennen kuin tekstit tietyllä kellonlyömällä pyörähtivät Big Mac- asentoon.

Sama pätee kilpailijaan- Subwayn suosiota en ymmärrä. Kyl minä saan hampurilaisen tehtyä kotioloissakin jos on aineet, mutta jos antina on täytetty kylmä voileipä niin senhän tekee kuka tahansa lapsikin jos uskaltaa veitsen antaa että saa paketit auki ja patongin halki. Toki jos esimerkiksi on esipaistettuja patonkeja- uunin lämmitys ja vartin paisto+ täyttö niin aikaa menee ehkä puolisen tuntia ja maku riippuu hyvinkin pitkälle siitä mitä on laittaa leivän väliin. Katehan Subwayssä täytyy olla kohdallan kun ketju on kasvanut ohi ison pyöreän M:n

No en edes muista milloin olisin Keltaisen M:n- niin tai taisi olla Lahdessa- ruokailut. Mut sen muistan että tänään ladulle lähtiessä joku vieras kehui ladun luistoa- sil oli varmaan paremmant sukset ja voiteet kuin mulla tai eri latu. Lähinnä olen odottanut uutta lunta tai latukonetta höyläämään ympäri Aulankoa kun alkaa latu olla A jäinen ja B varmaan miljoonia neulasia, satoja käpyjä ja pieniä oksia on tuuli lähipuista pudotellut- tökki välillä aika lujaa. No kun ensin pistelin 4,4 km ja 6,5 perään ja aikaa meni yhteensä alle tunti niin ei se luisto niin kovin huono ollut- epätaisainen ja välillä tökkivä vaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus