Todennäköisyyksiä

  • licence27

On puu. Puussa on yksi naula halkaisija 5 mm. Puu pätkitään 35 cm jaolla noin 4 mm leveällä terällä. Näin ollen todennäköisyys naulaan osumiselle on luokkaa 1/70. Tänään kävi niin merkillisesti että ensimmäinen puu 3 sahausta ilman ongelmia. Neljäs sahaus ja sieltähän se naula sitten löytyi kymmenisen senttiä kaarnan sisältä ja taas pitkälaippainen saha tylsyi.

Onneksi maatalous/rautakaupasta saa uusia laippoja ja ketjuja. 13"-> 15" ja 15/16"-> 18". Niillä on sit taas hyvä etsiä uusia nauloja polttopuista.

Valokuva jäi ottamatta, mutta työteho oli ihan kohdallaan. Puupinon vieressä pitkä lavetti. Lavetin päällä hyd. halkoja ylikokoisten varalle etulaitaa vasten. Keskellä lavetti kaivinkone + lajittelukoura ja rinnalla ramppien kohdalla traktori ja pilkekone. Liukuhihna suoraan häkkiin.

Ylikokoisia ei millään ehtinyt halkomaan. Toisaalta ne häkit joita voi nostella on nyt puita täyteen- eiköhän niillä pärjää kevääseen saakka.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus