Tosiostajan markkinat

  • licence27

Välillä sitä joutuu kummallisiin paikkoihin. Tänään reitille osui huutokauppa Jokioisilla. Tietysti jos olisi ollut paku, kuromuri tai edes isot perävaunut niin kenties sieltä olisi jotain tarttunut mukaan, kuten timanttiporauslaitteisto, antiikkitraktori tai vaikkapa puoli kilometriä komposiittiputkea.

Toisaalta noin vakavasti ottaen ostajia oli liikkeellä aivan liian vähän. Siis oikeastaan monen tuotteen kaupat tehtiin naurettavan halvalla.

Parasta antia oli kuitenkin aivan pakkatuore Muurikka ja sen päällä paistetut letut. Tokihan sen letunpaistajankin voisi mainita ja ilmeisesti sen toisen nuoren vaalean naisen joka ei kaiketi ole rupeamassa kaivoja poraamaan ja putkia liittämään.

Tosioostajan markkinoille meni siis tasan 3 € ja sitten oli edessä matka ulkoverhoilua tekemään. Sada keskeytti senkin ennen kuin edes ensimmäinen akku ehti tyhjentyä akkuporakoneesta.

Jostain syystä osaan osua kauppaan silloin kun jotain tuotetta ei ole. Tänään kassan kohdalla ilmeisesti salama laittoi valot vilkkumaan ja hyttyssavuja ei tietysti ollut enää jäljellä ainuttakaan.

Kyllä inflaatio on ollut hurja. Ostin siis kaksi jälkiruokaa tänään joista ensimmäinen maksoi 3 ja toinen 2,9 €. Jos olisin markka-aikana pistänyt kadun varteen kojun jossa olisi myyty ohukaisia 18 markan kappalehintaan ja pieniä jäätelöannoksia noin 17 markkaa kappale niin eihän kukaan tervejärkinen olisi siihen pysähtynyt ainakaan ostamaan mitään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus