Tulkoon pimeys

  • licence27

Päivän ohjelmassa oli sähkökeskuksen oikaisu. Saveen kun sellaisen pystyyn survaisee ja vielä niin että on jyrkkä rinne takana ja ovien puolella tyhjää alla niin kyllä talvi keikuttaa

Ei mitenkään mieltä ylentävä kokemus kaivaa kymmenisen senttiä maata pois koneella ja todeta että kaapeleita menee kaikkiin neljään pääilmansuuntaan ja hennon naisen ranteen luokkaa paksuudeltaan syöttökaapeli ylinnä.

Toistaa puolta kun kaivoi niin toisella puolella nousi vesi. Viereinen valopylväs oli pakko purkaa ja kaataa, muuten olisi ollut toivotonta saada kaapin alle ujutettua tukia.

Noin periaatteessa parin tai kolmen tunnin homma, mutta kyllä siihen silti koko päivä upposi. Tuulikin niin lujaa että uudelleenpystytyksen ajaksi kaappi piti sitoa kiinni lämpötolpan jalkaan ja kiilata penkkaan puilla. Maastoa oli pakko hieman mukauttaa, mutta eiköhän se kelpaa.

Kaveri oli päivittänyt kuvansa palvelussa. Kaiketi 2 kuukautta vanha otos, mutta viimein oikein kauniin itsenä näköinen. Myös yksi esto oli saapunut siis peräti toinen kaikkiaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus