Tunnistatko itsesi?

  • licence27

Kello on noin 14:15. Marssit ystäväsi kanssa sisään kansainvälisen pikaruokaketjun ravintolaan. Ehkä seurueessa on kolmaskin paljon vanhempi, joka ottaa ison tilauksen mukaan. Tulette ruokinenne pöytään istumaan ja ennen kuin olette koskeneetkaan ruokiinne, on ainakin toinen puhelintaan räpläämässä ja kenties chatissä.

Toinen käsi vie ruokaa suuhun, toisella räplätään puhelinta- näin siis silti vaikka kaveri on vieressä, seuraavassa pöydässä ja ehkä vielä sitäkin seuraavassa pöydässä istuu tuttuja joista yksi on tullut töistä joskus kolmen- neljän aikaan aamuyöllä.

Tähänkö on tultu että tuonkin ravintolan kaunein asiakas, täydelliset kasvot, nuoren naisen oikeista kohdista muotoutunut vartalo ja ilmeisesti ihan fiksu pääkin joutuu chatistä hakemaan seuraa- sellaista josta ei tiedä miten se pukeutuu, eikä oikeastaan mitään muutakaan.

Miksi sinä hyvä nainen et nappaa sitä hampurilaistasi ja tule omatoimisesti istumaan vaikka siihen samaan pöytään. Miksi räpläät sitä puhelintasi silloin kun sinuun luodaan ihailevia katseita. Mihin on häipynyt ruokarauha tai ylipäätään kunnioitus ateriaa kohtaan.

Sen päälle kun otat vielä kaakaon ja vähennät takin päältäsi paljastaen millainen herkkupala olisit ilman tuota vastenmielistä puhelimen kanssa seurustelua.

Olen ilmeisesti ollut vanha ja tietysti vanhetunut ennenaikaisesti, koska itse pyrin jättämään puhelimen pois ruokapöydästä sekä kotona että muualla syödessä. Ehkä tässä on yökerhoillakin paikka tehdä muutos. Onko tosiaan niin että ihmisten on läheteltävä toisilleen tekstiviestejä ravintolan sisällä vain siksi etteivät kuule mitä vieressä istuva tai seisova puhuu. Näin ollen jos talutat sieltä jonkun baarilöydön pihalle niin ilman numeroiden vaihtamista et tiedä löydöstäsi mitään tai saatat tietää jos olette jaksaneet huutaa ja kuulleet toistenne huudot.

Torstaina olisin halunnut huutaa lounaan ohessa keilailuradalle ohjeita. En nähnyt ihan koko rataa, mutta yksi nainen kiinnitti huomioni. Erottui siis naisporukasta nuorimpana ja näteimpänä. Tarkkuus oli hyvä, mutta ainakin mun vähäinen kokemukseni keilaradalta on ollut että pallo taakse ja voimaa heittoon niin kaato voi tulla heikommallakin osumalla kimmokkeen kautta. Ei sekään mitään auta että paiskoo apinan raivolla yrittäen mennä läpi takaseinästä. Saisi se pallo kuitenkin niin lujaa pyöriä että näyttää heitetyltä, eikä vieritetyltä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus