Tuoremehun saanniin sietämätön vaikeus

  • licence27

Olen ilmeisesti ollut viime viikkoina noutoruuan suurkuluttaja. Toki välissä on mennyt kinkkua ja laatikoitakin, mutta ihmettelen edelleen onko muillakin vaikeuksia pikaurokatilauksen saattamisessa perille ja oikein myös sinne kassakoneeseen asti. Näin siis siksi että kun oli kesken työmaan nälkä ja arvelin ettei auttajallanikaan ollut hoikassa varressaan kovasti vararavintoa lähetin hänet hakemaan evästä, Ei kai hänellä ollut mitään vaikeuksia. Ei ainakaan kertonut. No tänään sitten kassalle jonottaessani päästin yhden vanhemman naishenkilön edelleni kun näytti kepin kanssa kulkeminen niin kovin vaivalloiselta ja arvelin että kassalla menee taas se kymmenen minuuttia kuten eilenkin.

Kun sitten vuoroni tuli niin sattui edellistä ostoskertaani todistamassa ollut ihminen sinne kassakoneen ääreen ja kas kummaa: Tällä kertaa kaikki sujui kuin vähintäänkin elokuvissa. Eikä siinäkään vielä kaikki- nyt täysmehuja tulikin yhden sijasta kaksi- en ymmärrä miksi ja olin tietysti tyyvyväinen, vaikka olisin tietysti voinut juosta kauppaan hakemaan reilun litran lopputilausta odotellessa (kuten eilen tilaukseni jo saatuani). Kiitokset vaan sinne kassan kauniimmalle puolelle. Inventaario menee ehkä pieleen, mutta jos on jo tarjouskanahanpurilaiset koluttu loppuun ja dippivalikoimasta puuttuu puolet, ketsuppilehmä on korvattu kahdella kilon tai puolikkaan purkilla niin kyllä perkele sen kassajärjestelmän ja ilmeisesti automaattisen tilausjärjestelmän tilassa on jotain muutakin vikaa kuin tuoremehuvaihtoehdon puuttuminen yhdestä ateriavaihtoehdosta.

Ihmettelin ääneen kassajärjestelmän kankeutta, koska minun mielestäni jos tavaraa meinaa saada kaupaksi niin sillä pitää olla hinta. Jos hinta on kiinteä ja näkyvillä niin sillä hinnalla se pitää saada ostettua tavalla tai toisella. Nämä perkeleen pikaruokapaikkojen kassakoneet tuntuvat olevan varsin kankeita ohjelmoitavia ja ilmeisesti kukaan muu ei pidä luomuappelsiinimehusta- ei tuo täällä myytävä mehu tietenkään vedä vertoja Brunein vastaavan, mutta tietysti eri nimellä ja eri raaka-aineilla toimivan ketjun tuorepuristetuille hedelmämehuille.

Minä edellisellä kerralla perustelin miksi se perkeleen mehu on parempi kuin mikään koneesta pahvimukiin loroteltu limu ja se on helppo ymmärtää kun pistää avaamattoman tuoremehutetran katolleen ja koittaa samaa Hämeenlinnassa väännetyn pahvimukin ja muovisen roiskekannen kanssa. Bruneissa oli muuten suomalaiset pahvimukit ja taisipa olla Singaporessakin.

Viime vuonna kassoilla asioiminen tuntui olevan erityisen vaikeaa+ sitten että kohdalle osui tyhjiä hyllypaikkoja, myyntikelvotonta tavaraa, pielessä olevia tai puuttuvia hintamerkintöjä. Jos meno tälläisena jatkuu niin mulla täytyy olla joku Aku Ankkamainen huonon onnen pilvi seuraamassa perässä- tai sitten ne kaupat tai lähinnä kassahenkilöt vaan tykkäävät katsella sinisiä silmiäni silloin kun pitäisi tehdä sitä omaa työtä. Toisin päin näin sinkkuna ei ole yhtään ihme jos sattuu painamaan väärää näppäintä pankkikorttipäättestä kun katse tahtoo hakeutua jonnekin kauniimman sukupuolen suuntaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus