Tuplateho

  • licence27

Heitin muutama päivä sitten ilmaan ajatuksen että asiakas möyhentäisin istutusalueensa itse. Hämmästyin hieman kun talon emäntä ilmoittautui siihen hommaan.

No sehän sitten toteutettiin tänään ja varmasti kolme kuutiometriä kantoja ja juuria nousi maasta siinä rytäkässä.

Varoittelin kyllä että koneen kääntö on sellainen minkä kanssa kannattaa vähän varoa ja niin ikään että kannattaa varoa sitä kompostoria, mutta kyllä se kompostori huolellisuudesta ja varmaotteisuudesta huolimatta yhden sivuosuman sai.

Välissä kävin heidän raparperipuskansa kimpussa. Tiesin että sitä on paljon, mutta sitä en arvannut että niin paljon että kun autossa muuten oli sisällä tavaraa oli apparin paikalle jäänyt tila sen verran pieni että lähes puolet lastattiin sisää apparin ikkunasta kun eivät enää varret tahtoneet pysyä oven sisäpuolella. Varmaan vartin verran niitä maasta nyhdin ja leikkasin siirtyen sinä aikana kokolailla puoli metriä. Lopputuloksena oli valtava keko ja kauppareissu, koska äkkiä laskettu mehustukseen vaadittava sokerimäärä oli reilut 10 kiloa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus