Turri

  • licence27

Seksiblogaaja siellä mietti miten tavata mielenkiintoisia ihmisiä- minä taas mietin miten olla tapaamatta ei mielenkiintoisia naapureitani.

Varma tapa tavata niitä tuntui olevan lyhyt pysähdys tiellä kompressorivaunun, auton tai yhdistelmän kanssa. Tänään ei sit edes auttanut vaikka sekä kone että auto olivat varmasti poissa tieltä ja jopa melkein poissa näkyvistä.

Olivat vaihtaneet koiraa "turriksi" naapureiden toimesta nimetty vahtikoira oli vaihtunut paljon paremmin käyttäytyvään noutajaan.

Turrin omistajilla ei ollut mennyt mitenkään ihailtavasti kesällä. Salaojitus oli ilmeisesti tehonnut pohjaveteen, vaikka tarkoitus oli vain saada pellon pinta kantavaksi. Matkaa heidän kaivoltaan lähimpään salaojaan on yli 250 metriä, joten en pitänyt todennäkösenä samaan vesisuoneen osumista. Mutta mutta mutta... Kun heidän mökkinsä on mäellä ja kaivo vielä taloakin ylempänä ja varmaan kymmenisen metriä korkeuseroa niin meneehän se vesi paineella laakson pohjalle. Nyt on naapureilla porakaivo ja luultavasti tähän aikaan vuodesta vanhassakin kaivossa vettä. Se taas selittäisi helposti miksi kesällä kuivana olleessa lähteessä on taas vettä ja jopa hieman virtaustakin.

Kivimies oli onnistunut kohtuullisesti. Kaikkein suurin kivi saatoi olla kallion kärki, koska se ei viidellä pitkällä reijälläkään mennyt pohjia myöden. Kauhea määrä sitä kiveä silti maasta nousi. Useita kuutiometrejä ja panostus oli ollut kohdallaan. Kohtuullisesti myös siinä mielessä että pari uutta kiveä paljastui hangesta, eikä tietenkään kallioporaa saatavilla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus