Ulkoistetut nigerialaiskirjeet

  • licence27

Ilmeisesti Kiinassakin on herätty puhelinhuijausten maailmaan. Isäni oli erehtynyt yrittämään vastata ja vieläpä soittaa takaisin jonnekin huonoa englantia puhuvalle jonka suuntanumero oli Kiinaan. Näin ollen hänelle lienee odotettavissa taas kerran kallis puhelinlasku.

Kun hän sitten itse tajusi mitä oli tehnyt ja tarkisti suuntanumeron luettelosta tarkistin oliko muita vastaavia soittoja tullut. No olihan niitä ja ihan samasta numerostakin ainakin kymmenille ellei sadoille ihmisille/yrityksille.

Olisikohan nigerialaiskirjetehtailijat muuttaneet Aasian puolelle halvemman työvoiman perässä.

Halpaa oli täänään myös punakoneen korjaukseen käytetty työvoima. En parempaakaan keksinyt niin otin töpselin pois seinästä ja purin käyttöpaneelin irralleen rungosta. Sitten mittailin aikani ja totesin kytkimen vialliseksi. Aika helppo todeta kun kytkimeen meni kolme johtoa ja asentoja niin ikään kolme.

Juotin sitten yhden johdon irti ja heti perään kiinni viereiseen nastaan. Sit vaan kone kasaan ja heti helpotti. Kaikki hienoudet on nyt pois pelistä, mutta pellin hitsaaminen helpottui huomattavasti.

Konehan on jo ikivanha, joten käyttöohjeen lukemisesta on jo aikaa.

Toinen lokasuoja on nyt sit restauroitu paikkaamisen osalta. Kaipaa hiontaa ja maalia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus