Ulkonaliikkumiskielto

  • licence27

Varmaan monessakin kaupungissa on ajokielto yöaikaan ehkäisemässä pillurallia. Nyt kuitenkin Saksassa on pistetty paremmaksi eli yhdelle vilkkaimmista kentistä on tullut yölentokielto. Onko se sitten hyvä vai huono asia...

No jos ajattelee Suomea niin Helsingissä sekä rautatie, että lentokenttä ovat väärissä paikoissa. Rautatie tai metro tai molemmat pitäisi olla yhteydessä lentokenttään kiskoilla eikä bussireiteillä.

Eilinen oli pitkä ja rasittava päivä. Aamu oli sit sitäkin oudompi.
Tapahtumien kirjo oli kuitenkin sellainen että päivä ei minun osaltani edistänyt kuumavesivaraajan kunnostusta millään tavalla. Vastus on kuitenkin tilattu viimein ja toivottavasti sellainen jostain päin maailmaa löytyy.

Ettei elämä olisi liian tylsää niin lopputuloksena ajelin kotiin miettien mahdoinko löytää kaverille naamatuttujeni joukosta elämänsä miehen vaiko vain iltapäivän mittaisen seikkailun.

Miehelle ei pitäisi olla mikään ongelma kiinnostua moisesta naisesta. Yllätyin itse asiassa itsekin kun näin vanhoja ammattikuvaajan ottamia kuvia. Ajalta kun kuvat otettiin filmille, eikä niitä photoshopattu. Jos mies ei siitä naisesta innostu niin se ainakaan johdu naisen ulkonäöstä- vai menisikö sarjaan pelottavan kaunis.

Lunta ei onneksi tullut lisää, mutta liukasta oli ja hiekkaakin tarvi kylvää. Ihan jo siksi että pääsi lavetin kanssa liikenteeseen. Vaunualueelta tullessa täytyi lastatessa oikein kahteen otteeseen pysähtyä ihailemaan paikallista naiskauneutta. Toinen juoksi tietä myöden vaaleat hiukset hulmuten ja toinen vähän kypsempi ulkoilutti koiraa.

Jo edellisellä stopilla samassa paikassa koiraansa ulkoiluttamaan tullut sen paikan työläinen oli ilo silmälle- tuttu naama jo viime vuodelta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus