Uusi rytmi

  • licence27

Kokeilin nukkua hieman pidempään huonolla menestyksellä. Sen verran viivytin töihin lähtöä että vesilaitoksen miehistö oli jo saanut sulut pystyyn ja toiseen taloon vedet sisälle.

Kaivanto oli sortunut yllättävän vähän ja tuennat olivat paikallaan ja kovalla jännitykselle. Suurella vaivalla paikkaamani salaoja oli mennyt penkan mukana taas rikki joten aamu alkoi sen korjaamisella ja tuentojen poistolla. Kun viimein toisenkin talon putki saatiin sulkuun kiinni pääsin peittämän ja kokeilemaan uutta työmenetelmää. Kahden metrin suojahiekkakerros yhdellä kauhallisella, aikaa toki meni. Jotain vaan tarvi keksiä kun ei ollut tietä mihin kipata tai väylää mitä pitkin olisi voinut kantaa edes kuormaimella.

Olin siis pussin perällä yhteen suuntaan niin paljon maata ettei sen takaa konetta näkynyt, toiseen suuntaa vanha omenapuu jota ei tietenkään saanut kaataa, kolmannessa suunnassa talo puoli metriä puskulevystä ja neljännessä suunnassa reilut 220 cm syvä kaivanto josta ei toivoakaan päästä yli peittämättä.

Illan saapuessa viimeinen kokonainen seinä oli saanut salojan ja enää kuutisen metriä kierrosta jäljellä + koko keksinnön peitto. Vasta viimeinen nurkka oli selvästi märkä eli ihan oikea ratkaisu.

Sieltä bunkkerityömaalle ja nostamaan Afrodite keinopuron äärelle. Paluumatkalla joutui taas ihmettelemään kuinka tyhmiä nuoria alueella on ja aikuisia jotka eivät välitä. Pitäisi kaupunkilaislastenkin ymmärtää ettei muutaman mikronin paksuiseen muoviin pakattu esikuivattu heinäpaali ole mikään kiipeilyteline. Eivät ollet edes mitään pikkuisia ja vieläpä oikein neljän hengen voimin.

Välittäkää, puuttukaa älkääkä antako edes naapurin kakaroiden sotkea vapaasti ja rikkoa yhteistä/toisten omaisuutta. Se on tietysti jos vanhemmillakaan ei ole ole kuin multaa kynsien alla, eikä varaa ostaa kondomeita niin lapsilta voi odottaa että ymmärtäisvät kuinka tärkeä se minimaalisen ohut kerros muovia/kumia on rehun pilaantumisen/ sukupuolitautien ja raskaaksi tulemisen ehkäisyssä. Sit kun se kalvo puhkeaa alkaa tapahtua epämiellyttäviä asioita.

Top tyhmyyksiä

Lapset/nuoret

1 Mene koulun pihalle makaamaan mopoauton konepellille ja sit kaverisi ajaa sinusta sillä mopoautolla yli kun putoat toisella kierroksella.
2 Mene rikkoimaan paikkoja kaupungin omistamaan rakennukseen porukalla hiililuukun kautta ja jätä läjä polkupyöriä näkyville
3 Uimataidottomat tuhoavat uimakopin
4 Heitellään hiekkaisilla lumipalloilla ohikulkevia autoja ja ruvetaan itkemään kun autoilija pysähtyy opettamaan käytöstapoja.
5 Heinäpaalikiipeilyt

Aikuiset

1 Elop Nokian johtoon + Windows phone- uskaltaako joku väittää minkään parantuvan kun siihen vaihdetaan mikä tahansa Microsoftin ohjelma jonkun vähänkään toimivan tilalle?
2 Tuet huijarimaille
3 Innopark
4 EU:n / Euron säilyttäminen
5 Se ettei pikavippifimoja ole vieläkään saatu kuriin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus