Väärät osat

  • licence27

En ole taas hetkeen kirjoittanut idioottiautoilijoista. Tänään oli taas sellaisia suorituksia muutamaan otteeseen: Lähdin hyvissä ajoin vilkun laittaneeni rauhallisella kaistanvaihdolla ohitukseen, koska edessä oli hidas ajoneuvo. Sen siirron aikana jonon takaa oli joku saanut hyvän idean että ohittaa koko jonon kerralla. Ohi päästiin ihan ok. mutta taas jälleen kerran se omalle kaistalle palaaminen- miksi helvetissä se pitää tehdä ohitettavan etupuskuria hipoen kun edessä on vielä puoli kilometriä suoraa tietä.

Ehkä tämän sit kuuli päivän heikoimman suorituksen tehnyt autoilija jolla oli allaan Toyota. Lähti ohittamaan, muutti rinnalla mielensä, ohitti viimein ja ajoi sit kuitenkin 30 kilsaa tunnissa alle rajoituksen ohituksen aikana ja sen jälkeenkin monta kilometriä, vaikka tien kunto oli oikein hyvä.

Aamu alkoi putkiliikkeessä käynnillä. Ei paljon tavaraa kassiin kertynyt, mutta huomenna pitäisi tulla kuorma-autolla pari kaivoa ja nippu putkea.

Sieltä sit työmaalle oikomaan putkia ja ottamaan esiin seuraavan sulun paikka. Maata nousi niin paljon että oli pakko ajattaa kaksi kuormaa pois. Vedin uran auki kaukolämpöputken viereen asti ja sitten vaihtui mies koneeseen ja monta tuntia myöhemmin myös kone suurempaan. Olihan se vähän hassua että 7 tonnin koneella revittiin routa rikki 16 tonnin konetta varten.

Naapurutontilla oli vedetty vesijohto ihan ok syvyyteen, mutta viemäri oli lipsahtanut vähän turhan syvälle. Kaato riittää kyllä runkolinjaan, mutta ei vaan pyydetty avaamaan uraa 2,7 metrin syvyisenä. Kollega sit ajoi liian lähelle reunaa ja nyt on putket maan uumenissa. Tuplatyötä tulee väkisinkin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus