Vain muutaman polttimon tähden

  • licence27

Kyllä saksassa osataan. 28 urheilijaa verimanipulaatiolistalla- no sehän ei yllätä että on manipuloitu vaan se että epäilyt saadaan edes julki. Todennäköisesti tuo valohoito josta nyt puhutaan on vain yksi osaa suorituskyvyn keinotekoista parantamista ja siitähän löytyy asiantuntemusta jo DDR ajoilta.

Jos sit miettii miten tuo valoihoito vaikuttaa suorituskykyyn niin ei kai sitä tehtäisi jos siitä ei olisi mitään hyötyä. Silti tuntuu että tuossa on nyt se tekniikka millä naapurimaittemme urheilijat ovat pysyneet testeissä puhtaiden listoilla eikä millään kaurapuurolla, pastalla ja ruisleivällä- Mitä vaan aineita veressä onkin niin sopivalla aallonpituudella ja oikealla käsittelyllä veri puhtaaksi ja niin saadaan puhtaita urheilijoita.

Todennäköisesti viime vuonna samoihin aikoihin pistin yhden koneen kojetaulun osiksi mittarivalojen. Silloinkin oli yleismittari jossain muualla kuin oikessa osoitteessa ja todennäköisesti viikonloppu.

Eilisen purkamisen jälkeen olin melko varma että kaikki tarpeelliset polttimot löytyy hyllystä ja löytyihän ne tänään kaupan hyllystä toisella yrittämällä. Purkaminen ei enää ollut ulkomuistissa vaikka taisi olla sama kone jossa kytkinpolkimeen tehtiin remppaa. Jos olisi ollut ulkomuistissa niin olisin varmaan hankkinut just sopivan ruuvimeisselin. Lyhyt oli liian lyhyt ja normaali aivan liian pitkä.

Verkkopankin käyttäminen oli helppoa vielä viime vuoden puolella, Nyt tuntuu että helpommalla pääsisi kun ottaisi laskut kainaloon ja marssisi pankkiin. Nopeammin olisi ainakin tänään mennyt lähimmässä konttorissa.

Kuluu se päivä näinkin ja hyvällä pakkasella kannattaa pistää tulta takkaan kellä sellainen käytettävissä on. Yökerhossakin ehtii käydä, mutta minä en käänny takaisin vaikka ainoa vähän kiinnostusta herättänyt saapuu samaan aikaan kun olen jo menossa autolle 046.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus