Välimerellinen tuoksu

  • licence27

Päivän aluksi jäi puutarhajyrsin siirtämättä. Jostain kumman syystä perävaunusta on taas yksi laakeri rikkoutunut, joten todennäköisesti myöhäisperunoiden kasvuennuste on varsin heikko.

Samoin heikko oli ulkoverhoilun etenemä, mutta lattian outojen koteloiden eristäminen eteni lähes puoliväliin asti. Tai siis juuri niin pitkään kuin villaa riitti.

Mutta voi helvetti sitä välimerellistä tuoksua. Lähes 15 vuotta sitten ajoin omalla autollani kovassa helteessä ilmastointi täysillä jäähdyttäen jalat palellen ja hartiat hiessä aina Välimeren rannikolle asti.

Sitten kun viimein pääsin satamaan ja vieläpä kertayrittämällä oikeaan terminaalin oikealle laiturille ja viimein avasin auton oven tuntui kuin olisi kävellyt päin haisevaa hikistä seinää. Niin mätänevältä se satamakaupungin rantavesi tuoksui. No voi olla että siellä käynyt kanssa joku paikallinen ruoppaaja väylää kunnostamassa ja varmasti kun pääsee jonnekin vähän turistikohteen rantaviivalle tai avomerelle niin tuoksu paranee.

Tänään se tuoksu tuli ilmeisesti (pinnasta vain noin puoli metriä sulaneista) ruoppausmaista josta siis suurin osa on silkkaa juurta ja turvetta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus