Valkeaa lunta ja kuutamoylläri

  • licence27

Kun yrittää ottaa muutaman päivän rauhallisesti ja tehdä kotonakin jotakin hyödyllistä- se vaan tuntuu kostautuvan viimeistään seuraavalla viikolla. Tämä viikko ei ole ohi, mutta työtunteja on tullut kokolailla puolentoista viikon edestä. En siis ole kotona päivänvaloa nähnyt myrskyn jälkeen.

Jos puu kaatuu metsässä omia aikojaan, eikä sen alle jää marjastajaa, metsuria, lasta, poliisia tai pontikkapannua- se ei ylitä uutiskynnystä. Jos vastaava puu kaatuu huonolla hetkellä tielle tai sähkölinjalle niin siitä saataan jo jotain kirjoittaa. Nyt oli tuulessa ollut voimaa katkaista noin metrin korkeudelta pihakuusi. Se on siellä edelleen, enkä todellakaan tiedä milloin on humahtanut nurin.

Ensimmäiset kaksi juoksuhautaa on nyt sit viimein avattu. Saldona rasitteettomalla tontilla oli 4 kaukolämpöputkea, salaoja, 9 kaapelia 3 betoniviemäriä. Lisäksi on edelleen kylmä kaukolämmön jakokaivo ja 2 viemärin tarkistuskaivoa kokolailla siinä paikassa mihin minä talosssa takan pistäisin= keskellä. Toisaalta siitähän saisi nyt pienellä vaivalla korvausilman takalle ja vieläpä kahdesta suunnasta.

Olen koittanut välttää vierailla koneilla ajamista- tänään oli kuitenkin yksi kuorma lastattava vieraalla Kobelcolla. Ottaen huomioon reilut 10000 käyttötuntia kone pelasi hienosti. En vaan oikein pitänyt hallintakahvojen asentoa luonnollisena. Ei meinannut ranteissa liikevara riittää. Kahvat oli siis vaihdettu ja koneessa oli proportionaalisesti ohjattu pyörittäjä.

Lunta tuli, mutta ei aiheuta vielä mitään ongelmaa. Lauantain ennusteen pitäessä tulee sit jo reilusti ylimääräistä työtä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus