Valoton

  • licence27

Päivä pulkassa ja pulkka lumen alla. Onnistuin särkemään tehosekoittimen. Toki sillä on ikää varmaan 15 vuotta ja muovi varmaan vähän haurastuu vanhetessaa. Jos muovin alla on terästä niin tuo hajoaminen oli vain kosmeettinen ilmiö.

No mikä sen sitten hajoitti. Illalla piti tulla vieraita ja arvelin että näin kylmällä kelillä kotitekoinen mansikkajäätelö olisi hyvää tarjottavaa.

Ohje: Ajetaan tehosekoittimen raastinterällä pakastemansikoita 3 osaa, vaihdetaan sekoitusterään lisätään 3 osaa oikeaa maitoa ja 1 osa sokeria. Muutakin voi laittaa, tällä kertaa meni purkillien anasasta ja 1 1/2 banaania. Sekoitetaan nopeasti ja pakastetaan. Kokeilin tehosekoittimen kulholla, sekin on ihan ok jos ei halkea ja muistaa ottaa terän pesuun ennen pakastamista.

Tällä kertaa tuo resepti meni ensin pakastimeen jähmettymään ja ilman välipesuja seuraava satsi mihin tuli vain marjat, maito ja sokeri. Se pakastimeen ja parin tunnin päästä ensimmäiseen erään kinuskikastiketta päälle. Yksinkertaista eikä maksa paljon. Toki jos nuo ihan samat aineet meinaa hankkia niin voi tuottaa kaupungissa tuskaa

Oletettavasti raastinterä ja kivikovat pakastemarjat eivät ole hyvä yhdistelmä. Toki ne olisi voinut sulattaa ensin, mut sit taas pakastusaika pitenee.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus