Vanhuksia huijataan

  • licence27

Niskakarvat oli eilen hieman pystyssä kun asiakast kertoi traktorikaupoistaan. Se että vielä 2013 puhutaan markoista ja toimivasta käytetystä hytillisestä traktorista työkaluineen 5000 on ihan eri asia markkoina kuin nykyvaluutassa.

Mitäpä n 90 v mies enää traktorilla tekisi tai hänen eläkeikäinen tyttärensä, mutta jos perintökalleuksia pistetään romuiksi pilkkahintaan tai ilman mitään korvausta se on huijaamista.

Vanhojen pienten traktoreiden arvo on alettu ymmärtää vasta nyt kun on ollut kunnollisia lumisia talvia ja on tullut huomattava määrä hevostiloja. Mikä vaan millä saa heinät tehtyä ja lannat ajettua pellolle ei olekaan enää romurautaa vaan niillä voidaan ajaa ne muutamat kymmen tuntia vuodessa hieman heikommallakin ergonomialla.

Toki alkoi tuntua melkein huijaukselta salaojittaa soramäkeä, mutta minkäs teet kun vesi oli jo puskenut seinästä läpi nyt voi ainakin pahimpien paikkojen osalta luvata etteivät asukit enää näe veden virtaavan sisään seinän läpi- ellei sitten vesijohto räjähdä.

Päivän saldona noin muuten oli mm opetusajoa ja seinänvierustäytön lapiontia. Illan päätteksi oli ruokaseuraa ABC:llä eikä toivottavasti tällä kertaa likisukulaisia katselemassa. Sitten piti vielä hakea purun ajossa ollut kärry kotiin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus