Varaossissa

  • licence27

Paluumatkalla sain taas todistaa idioottiautoilua. Jos alla on Ford Transit ja samaan suuntaan on kaksi kaistaa joista vasen on päättyvä ohituskaista niin miksi se perkeleen Ford pitää ajaa suoraan sinne ohituskaistalle kun vieressä on kilometri oikeaa kaistaa vapaana?

Oikealta ohittaminen on mielestäni hölmöä, mutta vielä hölmömpää on ohituskaistan tukkiminen silloin kun edessä ei ole ketään ja takaa tulee auto muuten turvalliseen ohitukseen riittävällä nopeudella.

Kun tuollaisen idiootin eteensä saa niin joutuu miettimään uskaltaako sitä tientukkoa ohittaa ollenkaan vai ottaako vain auton perästä firman nimi ja puhelinnumero ylös vastaisuuden varalle.

Edelisen kerran samassa paikassa asioidessani tuli vähän sellainen tunne ettei heidän miehityksestään yksi oikein kuulunut joukkoon- oli siis silloin työharjoittelussa ja nyt kesätöissä.

Lasi on raamissa kiinni ja vuorokauden päästä saisi laittaa paikoilleen. Muuten ei mitään ihmeellistä tänään tapahtunut.

Joskus pienet asiat kiinnittävät huomiota: Koskapa jätin jo paljon elämää nähneet työkenkäni joko Asikkalaan tai Sysmään jouduin tarpomaan lenkkareilla. Huomasin sitten ruokakaupan kassajonossa kuinka takanani punakenkäinen nainen survoi nauhojaan kenkien sisälle- ei niitä turhaan tarvitse sitoa. En minäkään noita märkiä nauhojani sitonut- eli siinä sitä oli minun tyyliseni nainen ja vieläpä seurasi perässä parkkipaikalle melkein samaan ruutuun ja kapusi pienine eväineen ilmeisesti Fordin rattiin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus