Viimeinen kivi

  • licence27

Suunnittelijalla olikin hienompi titteli "myyntipäällikkö"- no ei tarvetta soitella tänäänkään.

Kaivinkoneen käyttö nosturina kielletty. Valitettavasti ei ollut parempaakaan konetta leikkimökin siirtämiseen- nousi helposti, muttei vaivattomasti.

Näköjään työtapa-alueella on merkittävä vaikutus nostokykyyn. Tavoitteena oli nostaa 1 kpl kivi lavalle. Ei vaan mahtunut kauhaan eikä kauhan kanssa olisi riittänyt nostovoimaakaan. Kauha irti ja liinat ympäri- uusi yritys. Nousi kyllä maasta, mutta ei riittävästi lastausta varten.

Seuraavaksi lava monttuun jolloin kone oli vajaan puoli metriä ylempänä- ei riittänyt siltikään. Onneksi olen joskus lukenut käyttöohjeenkin ja napautin seuraavan työtapa-alueen päälle ja kaasun kokolailla täysille. En tiedä paljonko kivi painoi, mutta juuri sen verran kuin tuolla koneella pystyi lastaamaan. Jos lava olisi ollut muutamankin sentin korkeampi, kivi painavampi tai monttu pienempi niin ei olisi ollenkaan mennyt kyytiin nostamalla.

Toivottavasti joku muu jatkaa huomenna harjoituksia

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus