Vika nro 502 jatkuu

  • licence27

Kuolleen nostolaitteen arvoitus. Kirjallisuudesta ja tai netistä ei ollut apua, joten hyväksi havaittu perinteinen keino: Kilauta kaverille.
Onneksi kaveri sattui olemaan poikansa jääkiekkopelissä ja näin ollen ehti hetken jutella. Useampi vaihtoehto, mutta ennen kaikkea oikea suunta lähteä selvittämään vikaa.

Eli siis ensinnä piti kokeilla tuleeko kipin liittimeen paine ja virtaus. No ei tullut vaikka öljyä oli säiliössä. Ei tullut vaikka laittoi vähän lisääkin. Ei tullut tyhjäkäynnillä, ei liikkunut nostolaitekaan.

Kaikesta huolimatta parin venttiilin ronkkaisun ja kipin karan liikuttamisen jälkeen aloin jo epäillä ettei pumppu pumppaa tai paineenrajoitus on jäänyt auki. Pistin sit pumpaten kaasua ja ääni muuttui, sit lensi vähän öljyä ja sammutin sen saakelin öljyruiskun.

Todennäköisesti tilanne oli se että nostolaitteen sylinteri oli ihan tyhjä, imulinjassa oli ilmakupla ja tyhjäkännillä se se pysyi paikallaan. Kun kuplan tilalle tuli öljyä niin varret lähti liikkeelle ja kun yläsento tuli vastaan alkoi öljyä lentää ulos avoimesta huoltoluukusta. Pahaksi onneksi juuri silloin kun yritin tiirata mistä kohtaa pumpun imu säiliöön tulee.

Nostolaite siis toimii jälleen ja päässee huomenna nostamaan penkin paikalleen.

Hiihtolatu oli illalla loistavassa kunnossa. Mittari näytti - 9 ja 6,5 km vei aikaa 35 minuuttia. Nopeamminkin olisi mennyt mutta joku saakelin sunnuntaiautoilija kiersi ankkalampea ja just tuli sellaiseen kohtaan että tarvi pysähtyä hyvästä vauhdista ettei mene auton alle tietä ylittäessä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus