Voihan vilkku

  • licence27

Meinasin aloittaa päivän nokkakolarilla. Siinä olisi ollut kummallakin osapuolella hieman selittämistä ja varmaankin molemmille sakot.

Olin siis tulossa vilkkaaseen valo-ohjattuun risteykseen ensimmäisenä autona. Vastaantulevalla keski-ikäisellä naisautoilijalla oli vilkku päällä vasemmalle, joten lähdin sit reippaasti kiihdyttämään ja kääntymään niin ikään kulkusuunnassani vasemmalle, jolloin vastaantulevan auton olisi mun logiikallani pitänyt kääntyä. Ilmeisesti vilku oli vaan unohtunut ja jouduin sit jarruttamaan oikein kunnolla, kuten se vastaantulijakin edelleen vilkku vasemmalle tuikkien ja suoraan ajaen.

Jos olisi osunut niin varmaan hänen olisi ollut helppo väittää ettei vilkku ollut päällä. Se oli päällä auton seisoessa, oli päällä läheltä piti tilanteen ajan ja oli vielä senkin jälkeen kun ajoi suoraan risteyksestä ulos.

Nyt on sit ruohonleikkuri iskussa. Uudet laakerit toisessa teränpitimessä ja seuraavaksi menee varmaan toinen terän akseleista. Alimmassa laakerissa oli jälkellä enää yksi kuula, mutta ylälaakeri jäi siitäkin huolimatta laakerin näköiseksi. Terästä ei voi sanoa samaa, joten kova oli ollut isku.

Päivän päätteeksi sitten poikkesin tankkaamassa. Vasta kotona tajusin että sen 307:n tankannut nainen taisi olla sama jonka kanssa juttelin muutamaan otteeseen junassa. Osuvasti edellinen tankkaaja oli farkkuladan kuljettaja. Tyttö siis joskus muisteli kuinka ei kehdannut nousta kouluaikana ladasta missään julkisella paikalla, mutta sit kun tuli BMW niin piti aina päästä koulun sisäpihalle saakka.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus