Vuoden aprillipilat

  • licence27

Sunny car center toteutuu sittenkin. Sambian ex presidentin rahat on paikallistettu ja rakennustyöt ovat täydessä vauhdissa.

Pisaratata valimistuu jouluksi 2017. Suurin osa radasta rakennetaan maan alle. Myös ratapihan kaikki vaihteet katetaan tai sijoitetaan maan alle.

Alkoholi on Halvempaa ostaa ravintolasta kuin Virosta. Kasvaneen kysynnä vuoksi ohran tuottajahinta on noussut vihdoin kannattavalle tasolle.

Suomessa keksittiin että autoveroa ei peritä autosta joka on varusteltu ja ruostesuojattu Suomessa. Käytettyjen autojen tuonti romahti- autokanta nuorentuu viimein.

Kaikilta maahantuotavilta käytetyiltä autoilta vaaditaan sertifioitu ruostesuojaus. Myös katsastuskäytäntö muuttuu siten että uusikin auto katsastetaan joka vuosi. Alle 15 vuotiaille autoille 25 € hintaan sisältyy katsastuksen lisäksi alustan pesu. Myös ruostesuojauksen kulumien paikkaus sisältyy hintaan.

Suomi erosi Euroalueesta ja EU:sta. Ruuan hinta laskee ravintoloissa selvästi alle EU ajan keskiarvon, myös kaupoissa ostoskori on selvästi halvempi kuin kymmenen vuotta sitten.

Vettel hylättiin, Räikkönen kolmas. Sunnuntain kilpailussa Vettelin auton takasiiven avautumisen estävä telemetria ei toiminut oikein. Myös Hamiltonia uhkaa hylkäys liian suuren polttoaineen kulutuksen vuoksi. Rosbergin pelasti sensorivika.

Kovalainen tuuraa Massaa-lähtöruudukon kuuden kärki yllätti vedonlyöjät. Rosberg palasi edustamaan Suomea. Kolmoisvoitto ja sitä oikeaa musiikkia.

Naisten F1 sarjaan kymmenen tallia 20 autoa - Nopein aika riitti miesten sarjassa sijalle 7 ja hitainkin jätti taakseen Manorit ja Alonson. Caterhamin vanha auto ylsi uusilla moottoreilla sarjan avauksessa yllätysvoittoon.

Kaupungit tyhjenevät - videoneuvottelubisnes työllistää kaikki vanhat nokialaistet. Microsoftin kaappaussuunnitelma vuoti julkisuuteen- Elopille elinkautinen. Elop mukana myös Talvivaaraan kaatamisessa.

Useimmat kuntaliitokset puretaan ja kyläkoulut avataan uudelleen.

Myymäläauto toimittaa ruuan, postin, pikkupaketit sekä lääkkeet sähköisellä reseptillä.

Metron automaatio toimii 24/7 ja maailman kallein ydinvoimala käynnistyi Olkiluodossa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus