Welcome to the house of Boris

  • licence27

Olipa kerran kaukana kaukana täältä yksinäinen Boris. Boris tunnettiin hyvänä tyyppinä ja kani kun oli niin tietysti hänellä oli parhaina päivinään ympärillään lauma kaikenkirjavia puputyttöjä.

Boris kuitenkin kaneille tyypilliseen tapaan joutui luopumaan vanhasta laumastaan kaikkine puputyttöineen. Boris laitettiin kuljetushäkkiin kaltereiden taa, kuvattiin muutama video, otettiin jokunen valokuva joita sitten muut saivat ihailla pupunetin kaupallisella palstalla.

Boriksen vanhoille omistajillle jäi Boriksesta vain papanoita, valokuvia ja videoita.

Boris nimettiin kenties uudelleen ja vanhan tyttöpupujen täyteisen lauman sijaan aidan takana olikin ihmisiä joita kiinnosti Boriksen viriilin kanimaisuuden ja kanin tahdin sijaan Boriksen lihan piilottaminen pakastimeen. Toisella puolen kaltereita taas saisi olla varoa joutumasta vanhemman ja kokeneemman tyttöystäväksi.

Ihmeen kaupalla Boris kuitenkin pelastui pieneen eristettyyn koppiin. Ihan kaikkein parasta siinä pienessä kopissa oli turvaa tuovan valvontakameran ja säännöllisen ruuan sijasta Tatjaanoiden kanssa paritteleminen-

Onko Boriksella kaikki hyvin- en tiedä, koska Boris on kani. Tietääkö Boris että hänen elämäänsä on tehty käsikirjoitus joka päättyy nylkemiseen sen jälkeen kun kamerat on sammutettu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus