Yli laidan ja liekeissä

  • licence27

Eilen pääsi vielä pari tuntia ekasta leikkuusta laidan läpi, mutta tänään ei ole päässyt kun takalaitojen palat on jo paikoillaan. Olisi ehkä jo takalaitakin, mutta kun tuo Koreanseisoja on taas soitellut satelliittipuhelimellaan ympäri maailmaa niin eipäs lähdekään käyntiin lataamatta.

Täytyy ajaa se viikon päästä talliin ja tehdä paikat+ kytkennät ylläpitolatureille niin kestää sit ainakin auringon puolelle parkkeerattuna soitella omia aikojaan.

Takalaita on siis edelleen banaanilla ja kiero. Vähän tarvii murjoa sitä luiskakauhalla ja sitten hitsata koko paketti kasaan...

Tunnin lataus herätti koreanseisojan ja nyt kun ei ole ranskanseisojakuskiakaan maisemissa sai rauhassa murjoa takalaidan suoraksi. Sitten se menikin trukkipiikeillä vaunuun paikalleen ja rupesin sovittelemaan siihen jatkopätkiä. Vanhojen takalaidan sylintereiden alakorvien ja sivulaidan yläkulman vaiheilla meinasi käydä huonosti. Kesken rattoisan polttoleikkauksen alkoi haista palaneelle ja oli sit joko sula metallipallo sytytyttänyt haalarin lahkeen tuleen.

Nyt on "kylmä" takalaita suuremmalla avaumalla paikallaan ja todella toivon että se täystuholainaaja on pian maisemissa ja laittaa sylinterit letkurikkoventtiileineen ja kiinnityskorvakkeineen paikoilleen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus