Yllärivierailu ja kaatunut sähköposti

  • licence27

Nyt maakaapeliaikana ei ole kovin montaan kertaa nettiyhteys katkennut. Eilen se kuitenkin tapahtui ja tietysi juuri silloin kun pitkä sähköpostivastaus oli valmis lähetettäväksi ja kello aamuyön tunneilla.

En vieläkään tiedä menikö viesti perille vai ei.

Toisaalta jos joskus saa ihmiseltä viestin että painukaa helvettiin niin kannattaako silloin edes yrittää olla ystävällinen enää. Ainakaan minä en sitä tee omien yöunieni kustannuksella sen ihmisen vuoksi. Näin siis siksi kun ei voi olla kahdessa paikassa yhtä aikaa. Lupasin auttaa hyvän miehen etsinnässä, mutta kahdesta sokkotreffeille lähetetystä tarjokkaasta kummassakaan ei ollut tarpeeksi miestä.

Toinen syy on se että paljon lähempänä on paljon pahempia ongelmia ja sellaisia jotka hoitamattomina vaikuttavat omiin yöuniin. Meinaisin siis viime yönä saada aivan liian nuoren vieressänukkujan. F.E Sillanpäällä oli siihen ilmaisu Hurskaassa Kurjuudessa "Liian vanha imemään ja liian nuori vieressä makaamaan"- tosin nyt on ihan eri vuosiluvut ja sukupuolet.

Maasturin keula toki eteni, mutta toiseen lokasuojaan jäi vielä hitsattavaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus