Yöpakkaset

  • licence27

Ei tässä paljon taas hurraata huudella. Jotain plussaa kuitenkin eli yksi iäisyysprojekti valmistui käyttökuntoon vihdoin viimein. Se on siis vanha dieselillä käyvä generaattori. Noin ajatuksen tasolla se oli hyvä hankinta, mutta toimintakuntoon saattaminen maksoi niin paljon että bensakoneisia olisi saanut 3 uutta kiinalaista ehkä jopa 4. Jos niistä jokaisen laskisi kestävän takuuaikansa tai vaikka 1000 käyttötuntia niin voi pohtia oliko vanhan korjaamisessa mitään järkeä.

Osuvasti ammattilehdessä jota kollega tavasi oli juttu vuodelta 2009 siitä kuinka talven kovilla pakkasilla työkone houkutellaan käyntiin. Sellaisessa käytössä generaattorista voi oikeasti ollakin hyötyä edellyttäen että generaattorin saa jollain ilveellä käyntiin.

Toinen iäisyysprojekti oli vanha buusterilaturi. Ilmeisesti senkin kotimaa on ollut Kiina ja näin ollen on ollut turha odottaa hyvää laatua. Eihän sellaista konetta saisi edes avata, mutta nyt oli valittava laittaako sen kierrätykseen vai korjaako olevat viat tai oikeastaan ominaisuudet. Kone on siis rakennettu jonkin sortin muovieristeisillä kaapeleilla. Näin ollen sekä sähköä syöttävä johto että koneesta lähtevät johdot alkoivat olla murusina. Vähän harmitti laittaa autohifiasennukseen tarkoitettua hienosäikeisttä erittäin taipuisaa kupajohtoa, mutta kun ei muuta tarpeeksi tukevaa ollut ja sitä sattui olemaan aika tarkkaan korvatun pituinen pätkä.

Varsinaiset työt jäivät tänään vähiin, joskin kolmisen tuntia perkasin ojaa ja kävin tekemässä yhden kippauspaikan. Huomenna kait sit olisi ohjelmassa sillan rakentaminen. Toivottavasti ei sada.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus