2007

  • Anu

Ikivanha viisaus - itku pitkästä ilosta. Viimeisen päälle mukavan lapinreissun jälkeen kainalolukema +38 astetta.

Kun olin silloin joskus Intiassa mun pomo oli aidosti järkyttynyt kun kuuli että asun Suomessa yksin. Hän ihmetteli, että miten sinä sitten pärjäät jos sairastut. Töistä tullessa kävin hamstraamassa nuudelia ja chilitonnikalaa ja gefilus-tuotteita. Nenäliinoja löytyy tarpeeksi ja lainassa uusin Harry Potter-dvd, hyvin kai näillä pärjää! Hassuja nuo ulukomaan elävät.

Ihastelen uutta superhyperimuria, jonka pukki toi jouluna. Viininpunainen, johdoton ja kiiltävä. Huippulahjoja olivat myös tiikerintalja:) ja Peter von Baghin kirjoittama kirja Aki Kaurismäestä, itse tekijän omistuskirjoituksella vielä! Lahjan antajan kanssa sovittiin, että tänä keväänä katsotaan kaikki Kaurismäen leffat alustuksen kanssa, mukavaa!

Ihana olla taas kotona ja päästä kaikkien arkirutiinien pariin. Vaikka kaikki juhlat ja reissut onkin aivan huippuja, niin kyllä minut ainakin saa kaikkein tyytyväisimmäksi hyvä arki, ihan normaali ja tasainen päivä.

Toivottavasti niitä tulee sinullekin paljon tänä vuonna!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus