Sairasta!

  • Anu

Mukavan leppoisa päivä kotosalla, ei hassumpaa tämä saikulla olo. Sen verran vielä kuumetta että kehtaan hyvällä omallatunnolla pötkötellä vielä huomisenkin päivän.

Minun mökkini siirtyi tänään aivan uuteen aikakauteen kun rakas ystäväni kävi asentamassa tänne wlan-reitittimen (tai jotain sen tapaista) ja nyt voi surffailla missä vaan! Ylihuippua! Ennen nettipiuha kulki lantion korkuiselta keittiön oviaukon poikki, toisaalta siinä sai kyllä vähän liikuntaa kun sen ylitse joutui pomppimaan:)

Kävin kirjastossa tänään, lainasin yhden ilmastonmuutoksesta kertovan kirjan ja yhden, johon oli koottu Äiti Teresan mietteitä ja rukouksia. Sairasta, mutta mua rupeaa nykyään ahdistamaan kirjastoissa ja kirjakaupoissa kun siellä on niin paljon hyviä kirjoja jotka tahtoisin lukea, eikä millään olisi aikaa. Välillä tämä vaihtoehtojen moninaisuus ja niiden joukosta valitseminen on vaikeaa, noin niinkuin elämässä ylipäätään. Kun tahtoisi kaikkea ja on mahdollisuus tehdä ja kokea vaikka ja mitä, se saa joskus lamaantumaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus