6.päivä

  • Anu

No tulihan se tuska sitten, ajattelin jo että ihmeellisen kivuttomasti tämä meneekin. Korvia särkee ja silloin kun ei nieleskele niin tuntuu kuin kurkkuun olisi juuttunut viiden kilon paino. Ja kun nielaisee, niin kipiää tekkee. Johtuu varmaan siitä painosta? No, päivä kerrallaan ja kahden viikon päästä istun pitsalla ja naureskelen tälle. Parempi olis muuten naurattaa tosi makiasti.

Eilen illalla harjasin hampaita ja tietysti onnistuin tökkäämään hammasharjalla kurkkuun. Elekää kysykö miten sen tein, mutta tökkäsin kuitenkin. Samantien rupes veri valumaan lavuaariin, aaa-puuu-va. Suu täyteen jäitä ja kylmäpussia niskaan, samalla kun vedin housuja jalkaan ja etsin pankkikorttia ja taksin puhelinnumeroa. No onneksi se tyrehtyi sitten, eikä siitä säikähdystä kummempaa.

Aamulla kävin Valtterin kirppiksellä ja tein pari huippulöytöä. Lisäksi sain yhdeltä ihanalta rouvalta ilmaiseksi tämän päivän Hesarin ja muutaman naistenlehden. Vähän siitä tulee hyvä mieli kun joku on noin ystävällinen! Ollaan kilttejä toisille, eiks niin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus